Menu

Unit4

Unit4 is een softwareleverancier die al zo’n 40 jaar toonaangevende ERP- en boekhoudsoftware levert aan de Nederlandse markt van ondernermers en accountants.

Sinds 2015 werkt Rovecom samen met Unit4. In samenwerking met Unit4 hebben we het programma Agroboekhouden gelanceerd. Rovecom heeft in dit programma haar kennis van de agro branche gekoppeld aan het gebruiksvriendelijke boekhoudpakket Multivers van Unit4.

 

Unit4 Multivers

Unit4 Multivers is een boekhoudprogramma dat met je meedenkt en meegroeit. De software is modulair opgebouwd, wat inhoudt dat er verschillende pakketten zijn en je op elk gewenst moment je huidige pakket kunt uitbreiden. Zo is er altijd een oplossing die bij je past. Het biedt je in de basis de boekhouding, het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, bankkoppelingen en rapportages. Ben je een logistiek bedrijf en/of heb je te maken met voorraad, projecten en uren? Dan kun je verder uitbreiden met Multivers om ook deze procesonderdelen te ondersteunen met slimme software.

Koppelen

Multivers kent een API met daardoor vele koppelmogelijkheden met andere softwarepakketten. Rovecom heeft kennis van dit koppelvlak en kan adviseren over de mogelijkheden.

Samenwerking tussen accountants en ondernemers

Unit4 Multivers Accounting Online kent het zogenaamde Service Center. Van hieruit worden alle klantadministraties beheerst en verder geholpen met dashboards, bankkoppelingen, facturatie en scan- en herken.

Voor het op weg helpen van kantoren met deze online samenwerking tussen accountant en ondernemers, kan Rovecom ingezet worden. Het maakt hierbij niet uit of je als ondernemer zelf je boekhouding doet. Uiteraard heeft de accountant inhoudelijke kennis van de administratieve processen, maar overgaan op een andere werkwijze (het digitaliseren) is niet altijd even makkelijk. Rovecom helpt je met het uitwerken van een plan van aanpak en het uitrollen van de digitale werkwijze.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden van de verschillende softwarepakketten. Wil je dat wij contact opnemen met jou? Vul dan onderstaand formulier in. Neem je zelf graag het heft in handen? Je kunt een mail sturen of bellen naar 0528-223535

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.