Menu

Visma

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behoort tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. De samenwerking van Rovecom met Visma gaat terug naar 2005 toen er tussen de softwarepakketten AccountView (van Visma) en WerkExpert (van Rovecom) een koppeling is gemaakt. Daar vanuit is een succesvolle partnership ontstaan en is de portfolio alleen maar verder uitgebreid met onder andere Advisor en eAccounting.

Advisor

Advisor is een oplossing voor administratie- en accountantskantoren om grip te hebben en houden op de taken die uitgevoerd dienen te worden voor hun klanten. Dus zicht op de status van de BTW aangifte voor klant X of de status van het analyserapport voor klant Y. Dit systeem is het hart van de bedrijfsvoering van waaruit de medewerkers van een kantoor worden gestuurd.

 

eAccounting en Accountview

De programma’s eAccounting en Accountview zijn speciaal ontworpen voor ondernemers. Of je nu een zelfstandige ondernemer bent, iemand van het MKB of een grote onderneming: er is altijd een passend pakket. De software is erop gericht om de administratie zo makkelijk mogelijk te maken. Op deze manier kun je je, meestal kostbare, tijd besparen.

Je kunt ervoor kiezen om de volledige administratie zelf bij te houden, maar als je dit liever samendoet met een accountant is dat ook geen probleem. Met de software van Visma kun je gemakkelijk gegevens uitwisselen met de accountant.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden van de verschillende softwarepakketten. Wil je dat wij contact opnemen met jou? Vul dan onderstaand formulier in. Neem je zelf graag het heft in handen? Je kunt een mail sturen of bellen naar 0528-223535

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.