Menu

Werken in de cloud Amsterdam

Steeds vaker kiezen bedrijven in Amsterdam ervoor om hun ICT-omgeving niet meer op een eigen server te laten draaien. Niet elk bedrijf heeft hier zelf de ruimte of de capaciteit voor in huis om deze server in te richten, te onderhouden en te monitoren. En dan hebben we het nog niet gehad over de kwetsbaarheid van een eigen server op het moment dat er brand uitbreekt op je werklocatie.

Een ander scenario is ook mogelijk: je werkt als mkb’er veel vanuit je huis in Amsterdam of je hebt flexibele werkplekken op je kantoor in Amsterdam. Je vindt het belangrijk om overal te kunnen werken en je wilt altijd bij je bestanden kunnen komen. Hoe richt je je ICT-omgeving dan in?

Werken in de cloud

Overweeg dan om in de cloud te werken. Simpel gezegd komt het erop neer dat je gebruik maakt van een stukje serverruimte bij ons. Al je bestanden en programma’s worden dan op een externe server gezet, waar jij altijd bij kan via een verbinding met het internet. Het maakt niet meer uit waar je bent of waar je wilt werken, als je werkt ‘in the cloud’ kun je altijd bij je digitale bestanden komen.

Voordelen van een externe cloud-omgeving

  • Nooit meer zorgen over de aanschaf, inrichting en onderhoud van een eigen server.
  • Altijd en overal de beschikking over je digitale bestanden
  • Bestanden staan veilig in geval van brand of diefstal op je werklocatie

Schaalbaar

Wat werken in de cloud nog meer aantrekkelijk maakt, is dat het gebruik ervan schaalbaar is. Je betaalt naar gebruiker. Groeit je bedrijf of gaan er mensen uit dienst? Geen probleem, dan wijzigen we het aantal gebruikers. Op deze manier betaal je nooit teveel.

Rovecom Zakelijk – ook voor cloudoplossingen in Amsterdam

Wij zijn Rovecom Zakelijk. Gevestigd in Hoogeveen – dat ligt in Drenthe –  dus lekker nuchter. Maar dat weerhoudt ons er niet van om naar Amsterdam te rijden. Of naar Zeeland. Het maakt eigenlijk niet uit waar je zit of waar we heen moeten rijden. Onze dienstverlening reikt van Leeuwarden tot aan Venlo. En stopt niet na implementatie.

Wil je meer informatie over het werken in de cloud? Je kunt ons bellen 0528-223535 of stuur een mail naar icts@rovecom.nl

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.