Menu

Cloud Workspace: modern, gepersonaliseerd en veilig

Volledige integratie van je apps, documenten en e-mail op 1 online plek

Een moderne, gepersonaliseerde en veilige werkplek

Heb jij wel eens stil gestaan bij de hoeveelheid apps die jij gemiddeld op een werkdag opent, zoals je urenregistratie, administratieprogramma of je e-mail? Hoe vaak moet je op een dag inloggen bij (online) applicaties? Ongemerkt ben je de hele dag veel aan het zoeken en klikken. Jouw werkdag is veel efficiënter wanneer je een gepersonaliseerd bureaublad hebt, waarop al jouw documenten, applicaties en webpagina’s staan. Een die voor iedere werknemer apart kan worden ingericht en veilig is af te stemmen naar de wensen van het bedrijf. Je gebruikt het zowel op telefoon, tablet als computer en overal te gebruiken, omdat het cloudbased is.

Workspace: de moderne werkplek

Zie het bureaublad van hierboven als een gepersonaliseerde omgeving die naar eigen wens en behoefte is in te richten. En wij noemen het Cloud Workspace. In plaats van dat jouw werkdag start vanaf het standaard bureaublad van jouw werkplek, heb je met Cloud Workspace een online bureaublad. Denk hierbij aan Microsoft Office en je e-mail. Maar ook alle andere online applicaties en webpagina’s die jij dagelijks gebruikt, kunnen geïntegreerd worden in deze cloudomgeving. Alle documenten zijn vanaf Cloud Workspace te bereiken. Alles is geïntegreerd in 1 online omgeving: jouw moderne werkplek, beschikbaar voor alle medewerkers binnen jouw bedrijf. Zo krijgt samenwerken een nieuwe dimensie.

Oneindige mogelijkheden

Cloud Workspace richten wij in volgens de wensen en behoeften van jouw onderneming. Eigenlijk is het heel simpel: alle applicaties en programma’s die via het internet gebruikt worden, kunnen toegevoegd worden in jouw persoonlijke Cloud Workspace. Je bestanden staan opgeslagen in een cloudomgeving als OneDrive of Sharepoint en zijn daardoor ook altijd te openen, te bewerken en op te slaan. Je kunt bestanden delen en op afstand samenwerken of werken in Teams. Dat is allemaal mogelijk. Verder krijgt jouw Cloud Workspace een unieke look & feel in de lijn van jouw huisstijl.

 

(Online) veiligheid

Het online werken heeft heel veel voordelen, maar vergeet de belangrijkste niet: de online veiligheid. Het laatste wat je wilt, is dat bedrijfsgevoelige informatie op straat komt te liggen. Geen zorgen. Wij kijken samen met jou naar hoe jij de digitale veiligheid van je werknemers en je bedrijfsgevoelige informatie borgt. Wil je 2 factor-authenticatie bij inloggen op Cloud Workspace buiten kantoor? Of alleen bij bepaalde applicaties? En als je specifieke applicaties wilt markeren als gevoelige data, passen wij daarop speciale IT-security voorwaarden toe, zoals het uitsluiten van locaties waarop de applicaties geopend worden tot aan het niet mogelijk maken van kopiëren en plakken van e-mail naar privé notities.

Verder ben je verzekerd van de security toepassingen van Microsoft en is je data opgeslagen in zeer streng beveiligde datacentra die voldoen aan de Europese AVG-regelgeving.

De voordelen van Cloud Workspace op een rij

 • Efficiënter werken
 • Te gebruiken op telefoon, laptop en tablet
 • Iedere werknemer krijgt een eigen inlog- en webpagina
 • Security van je data naar behoefte in te vullen
 • Schaalbaar naar gebruik
 • Voorzien van eigen logo en bedrijfskleuren
 • Werkwijze volledig af te stemmen naar de behoefte
 • Back-up van je data naar een van onze zeer streng beveiligde datacenters

Zelf ervaren?

Gun jij het jezelf en je werknemers efficiënter en veiliger in de cloud te werken? Start met Cloud Workspace. Vul het onderstaande formulier in en probeer Cloud Workspace vrijblijvend uit om zelf de voordelen te ervaren.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.