Menu

Ja, ik wil meer weten over aansluiten op EDI-Circle

Ik wil namelijk graag mijn boekhouding verder digitaliseren en starten met efficiënter werken om tijd en geld te besparen.

Sluit vandaag nog aan op EDI-Circle

Wilt u ook meer tijd en geld besparen? Sluit dan nu aan op EDI-Circle en ontdek het gemak van ketenintegratie; lees data die rechtstreeks van de boer komt direct in in uw boekhoudsysteem. Met slechts 1 druk op de knop. Nu heel interessant en eenvoudig beschikbaar voor ieder accountantskantoor met klanten in de agrarische sector. Groot en klein.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en het aansluiten? Laat het mij weten en ik neem contact met u op.

Groet,
Auke

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.