Menu

CRM app

CRM app

De CRM app is een webapplicatie waarmee je gegevens van klanten, relaties en contactpersonen uit verschillende softwarepakketten zoals Twinfield, Multivers of AccountView op een eenvoudige manier buiten de boekhoudsoftware om kunnen worden geraadpleegd. Daarnaast kunnen notities van een relatie worden ingezien en aangevuld en heb je zicht op de openstaande posten van een debiteur. Naast gegevens opvragen en aanvullen kun je via de webapplicatie ook direct een relatie of debiteur bellen of mailen. De CRM app gebruik je op een telefoon, tablet, computer of laptop.

De webapplicatie haalt gegevens direct uit de boekhoudsoftware en de ingevoerde notities die via de app zijn toegevoegd. Hierdoor is er veel minder e-mailverkeer met kantoor nodig.

De toegang tot de applicatie wordt geregeld via een gebruikersnaam en een wachtwoord. Voor elke gebruiker die gegevens wil opzoeken of inzien en notities wil aanvullen wordt een gebruiker aangemaakt in de CRM app.

Met de CRM app kun je zoeken naar een relatie, debiteur of een contactpersoon, op naam, woonplaats of postcode, eventueel gefilterd op vertegenwoordiger. Daarnaast kun je notities voor een relatie of debiteur inzien en aanvullen. Ook zie je of er openstaande facturen of offertes voor een debiteur zijn.

Heb je een vraag over de CRM app? Of benieuwd of dit past binnen jouw organisatie? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder. Je werkprocessen nog simpeler maken? Naast de CRM app, hebben wij ook de Uren app en de handige Order app.

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.