Menu

Disaster recovery

Stel een goed plan op als voorzorgsmaatregel bij IT-calamiteiten

Natuurlijk wil je liever te allen tijde een calamiteit voorkomen, maar soms lukt dat niet. Dan wil je wel dat alles goed geregeld is als het even mis gaat. Wij willen je graag helpen. Samen stellen we een zogenoemd Disaster Recovery Plan op voor jouw onderneming. Zo kun jij na een calamiteit snel weer aan de slag.

Disaster Recovery Plan

Onze adviseur gaat met je om tafel zitten en samen bespreken jullie wat je kunt doen in geval van een calamiteit in jouw situatie. De adviseur denkt met je mee en stelt vragen als bijvoorbeeld: ‘Wat ga je doen als je server ermee ophoudt?’, ‘Wie ga je bellen?’, ‘Waar staan die nummers opgeslagen?’, ‘Als alle informatie om in te loggen ook op die server staat, wat ga je dan doen?’. Aan de hand van deze vragen en de antwoorden die daarop volgen, wordt het Disaster Recovery Plan opgesteld. Op het moment dat je het dan nodig hebt, trek je dit plan uit de kast. Zo ben je altijd voorbereid op onverwachtse gebeurtenissen.

Aanvullende diensten

Naast het Disaster Recovery Plan, kunnen we ook andere diensten verlenen als voorzorgsmaatregel voor calamiteiten. Zo kunnen we bijvoorbeeld een online back-up voor je maken in onze Cloud of op een van onze externe servers een offsite back-up maken. Het voordeel hiervan is dat je gegevens niet verloren gaan bij een calamiteit en dat het herstellen van je systeem een stuk gemakkelijker gaat.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Rovecom Zakelijk

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Rovecom Zakelijk