Menu

Advies bedrijfsprocessen

Een frisse blik op jouw bedrijfsprocessen

Efficiënte bedrijfsprocessen met Rovecom Zakelijk

Wat antwoord jij als iemand jou vraagt hoe het op je werk gaat? Grote kans dat ook jij zegt: “Goed, maar druk.” Of: “Goed, maar alles kost onnodig veel tijd.” Wellicht is het tijd om je bedrijfsprocessen eens onder de loep te nemen. Rovecom Zakelijk kan je daarbij helpen.

IT-gerelateerde vraagstukken

Bij Rovecom Zakelijk houden wij ons veel bezig met het oplossen van IT-gerelateerde vraagstukken. Onze klanten zijn mensen uit het mkb en accountants- en administratiekantoren.

Daarbij hebben wij ook een uitgebreid netwerk waar wij beroep op kunnen doen. Dus wat je vraag ook is, Rovecom Zakelijk is het antwoord.

Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje. Wij helpen je graag verder.

Waarom zou je een externe adviseur erbij betrekken?

Juist ómdat wij extern zijn. Jij krijgt een frisse blik die nodig is om je verder te helpen.

Wij kijken met andere ogen naar jouw processen. Daar waar je soms vast zit in bepaalde denkpatronen, benaderen wij het proces vanuit een ander perspectief. Het kan juist heel prettig zijn dat iemand van buiten de organisatie met je meedenkt.

Prioriteit

Veel ondernemers hebben het gevoel dat ze geen tijd hebben om hun processen te veranderen. Ondanks dat er wellicht al tijden een vraagstuk in je hoofd zit, is het er gewoon nog niet van gekomen om dit daadwerkelijk op te pakken. Want je kunt minstens tien andere dingen opnoemen die momenteel meer prioriteit vragen.

Wij zijn jouw stok achter de deur. Wij ontzorgen, denken met je mee en helpen je vooruit. Zo maken we samen jouw bedrijfsprocessen efficiënter.

Wat je vraagstuk ook is...

De vraagstukken waar wij ons mee bezighouden zijn uiteenlopend. Hieronder een viertal voorbeeldvraagstukken waarbij wij kunnen helpen:

1. Je werkt met verouderde financiële software.

Dit resulteert in veel wachttijd op een dag. Je wilt eigenlijk wel overstappen op andere software, maar welke dan? En hoe zit het met het overzetten van alle gegevens? Op basis van jouw wensen, selecteren wij een aantal leveranciers. Wanneer je een keus hebt gemaakt, zorgen wij ervoor dat de software geïmplementeerd wordt en alle data overgezet is.

2. Je wilt de koppeling voorraad administratie naar webshop optimaliseren.

De koppeling tussen je voorraad administratie en je webshop is niet optimaal, waardoor de voorraad van de webshop niet realtime te zien is en klanten wellicht naast het product grijpen. Hoe zou je dit administratieve proces beter kunnen inrichten?

...wij kunnen je helpen.

3. De handelingen die je moet doen zijn omslachtig.

De handelingen die je moet verrichten om een inkoopfactuur in te boeken en te koppelen aan je boekhoudsoftware zijn omslachtig. Kun je hier wat aan veranderen om, voor je gevoel, dubbele handelingen te voorkomen?

4. Je werkt op een kantoor met weinig medewerkers.

Je zit al lange tijd in een piek wat werk betreft en het lijkt de komende tijd niet te veranderen. Je bent in dubio: moet je gaan denken aan uitbreiding van personeel of kunnen je de werkzaamheden met het huidige team prima aan als blijkt dat je meer tijd overhoudt wanneer je de bedrijfsprocessen anders inricht?

Mocht het voorkomen dat jouw vraagstuk verder reikt dan de expertise die wij in huis hebben. Dan doen wij een beroep op ons uitgebreide netwerk om je in contact te brengen met iemand die je verder kan helpen.

Hoe werken wij?

Stap 1

Laten we eerst eens onderzoeken of jij een klik voelt met ons. Het traject kan soms langdurig zijn en dan is het wel prettig dat jij je op je gemak voelt. Door middel van een eerste vrijblijvende kennismaking op een door jou gewenste locatie komen we daar vast achter.

Stap2

Wanneer de klik wederzijds is, maken we een nieuwe afspraak om jouw doelen boven tafel te krijgen. Ook vragen wij je dan een digitale vragenlijst in te vullen. Aan de hand van de antwoorden die je geeft, maken wij een overzichtelijk verslag met daarin jouw huidige producten en jouw wensen.

Stap 3

Na deze afspraak ben jij aan zet en vragen wij je na te denken over jouw prioriteiten.

Stap 4

Zijn de prioriteiten bekend? Dan gaan wij aan de slag en op zoek naar mogelijke oplossingen. Afhankelijk van de vraag is dit een product of een advies.

Vervolg

Stap 5

Wij komen altijd met verschillende opties, zodat jij zelf kunt kiezen wat het best bij jouw bedrijf past. Gezamenlijk elimineren we een voor een de overige opties, totdat we uiteindelijk een oplossing overhouden.

Stap 6

De implementatie van de gekozen oplossing doen we samen. Ook na implementatie houden we nog een vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat jij je gestelde doel(en) ook daadwerkelijk behaald.

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een mail!

 

 

 

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.