Menu

Business Academy

Blijf leren, blijf je ontwikkelen, verbreed je horizon

Welkom bij onze Business Academy

Wij vinden het belangrijk dat ook je kennisontwikkeling in beweging blijft. Voor welk doeleinde jij je kennis ook wilt vergroten, wij bieden trainingen die naadloos aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Wij groeien mee met de mogelijkheden van morgen. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste opleiding wordt gegeven, passend bij jou, jouw mensen en werkprocessen. Jij kan je daardoor blijven focussen op jouw werkzaamheden en wij zorgen ervoor dat jouw (nieuwe) medewerkers de kennis meekrijgen van alle recente mogelijkheden.

Wij bieden verschillende trainingen aan voor Multivers, AccountView, Basecone en Elvy.

Trainingen voor Unit4 Multivers

Met onze trainingen voor Multivers ben je snel wegwijs in de financiële software. Door de praktijk ervaring van onze trainers weten zij als geen ander wat van jou verwacht wordt wanneer je met Multivers gaat werken.

In een dagdeel brengen zij jouw kennis up-to-date. Je kunt individueel deelnemen aan de training(en) of in een een kleine groep. Hierdoor kun je je op persoonlijke doelstellingen richten en leer je dus wat je daadwerkelijk wilt weten en nodig hebt. Deze doelstellingen bepalen we samen aan het begin van de training middels een intakeformulier.

Na een algemene uitleg van de basisfuncties, leggen we met behulp van een casus de functies uit welke voor jou persoonlijk van toepassing zijn. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Ik wil meer informatie over deze training(en).

Trainingen voor AccountView

Met onze trainingen voor AccountView leer je vliegensvlug omgaan met het financiële hart van je organisatie. Onze ervaren trainers denken met je mee en zetten hun kennis van en ervaring met de software in. Met hun sterke administratieve en technische achtergrond kunnen zij daarbij ook goed levelen met jou en je medewerkers.

Wij hebben voldoende tijd ingeruimd om de opgedane kennis in onze training ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Tijdens de trainingen kun je oefenen met de software zodat je na een training echt zelf aan de slag kunt met de software.

Ik wil meer informatie over deze training(en).

Trainingen voor Basecone

Voor veel ondernemers is de verwerking van facturen een grote ergernis. Basecone maakt het makkelijker en efficiënter om de stroom van facturen te digitaliseren. Daarbij zorgt Basecone ervoor dat de informatie doorgestuurd wordt naar andere applicaties in het gehele administratie proces. Tijdens onze training voor Basecone leer je niet alleen de theorie, maar maak je ook opdrachten uit de praktijk om de werking van de software goed onder de knie te krijgen.

Basecone kan een koppeling maken met boekhoudpakketten zoals bijvoorbeeld AccountView en Software Gemak. Omdat Basecone met veel boekhoudpakketten kan koppelen, kunnen veel organisaties Basecone gebruiken om het administratieve proces te faciliteren.

Ik wil meer informatie over deze training(en).

Trainingen voor Elvy

Met Elvy heb je op ieder moment een up-to-date overzicht van je financiële situatie. De reeds bestaande stambestanden uit je administratie worden gebruikt om het proces optimaal vorm te geven. Het programma neemt ook de ingestelde Business Rules uit je financiële pakket over, waardoor deze ook actief zijn binnen Elvy.

Tijdens de training voor Elvy besteden we veel aandacht aan het inrichten van de verschillende Business Rules. Aan de hand van opdrachten gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk leer je gemakkelijk omgaan met de software.

Ook de koppeling tussen Elvy en je administratie binnen Software Gemak of AccountView zijn volledig geïntegreerd en worden realtime verwerkt. Hierdoor is er geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar je administratie.

Ik wil meer informatie over deze training(en).

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.