Menu

Cloudoplossingen

Altijd en overal toegang tot je data en software

Cloud computing voor mkb en kleine ondernemingen

IT is een onmisbaar onderdeel binnen je bedrijf. IT omvat alle hardware, software randapparatuur en netwerken. Eigenlijk alle voorwaarden die je nodig hebt om mee te kunnen werken.

Een goed werkende IT-infrastructuur is daarbij ook niet meer weg te denken. Daarbij wordt het steeds belangrijker om op ieder gewenst moment je data te bekijken, dat een eventuele website naar behoren werkt en de veiligheid van je bestanden niet te vergeten.

Met cloud computing (of: werken in de cloud) beschik je overal ter wereld over je data en programmatuur in een zwaarbeveiligde omgeving. Werken in de cloud houdt in dat al je data, gegevens en bestanden op een andere plek worden opgeslagen dan op je eigen (werk)locatie. De data wordt opgeslagen in een van onze twee Nederlandse datacenters. De cloud maakt IT een zorgeloos proces binnen je bedrijf.

Cloud voor het mkb

Cloud computing is een schaalbare IT-oplossing. En juist deze schaalbaarheid maakt dat onze cloud ingezet kan worden voor onder andere het mkb. Kies voor de private cloud of een shared cloud. Bij bedrijven van 10 tot 250 medewerkers wordt gebruik gemaakt van een private serveromgeving.

Een private server is een server die gehost wordt in ons eigen datacentrum en is alleen bestemd voor jouw bedrijf. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf kunnen meerdere private servers geclusterd worden, waarbij elke server in het cluster zijn eigen taak heeft. Bij groei van een bedrijf is een extra server nodig die eenvoudig aan de huidige omgeving kan worden toegevoegd. Onze cloud is zeer dynamisch en kan passend gemaakt worden voor elk bedrijf, zowel bij groei als bij krimpen van het bedrijf. Dit maakt de cloud dé ideale oplossing voor het mkb.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op.

Cloud voor kleine ondernemingen en zzp’ers

Kleine ondernemingen raden wij aan gebruik te maken van onze shared cloud- omgeving. Dit betekent dat bepaalde taken op een server gedeeld worden.

Iedere gebruiker heeft zijn eigen gebruikersrechten voor zijn eigen stukje ruimte op de shared cloud. Dit maakt het onmogelijk om bij andere gebruikers op te server te komen. Het zijn puur de resources die worden gedeeld.

Het grote voordeel van een shared cloud is dat je de kosten voor de cloud-omgeving deelt met anderen. Hierdoor heb je wel het voordeel van cloud computing, maar tegen lagere prijzen! Een andere term voor shared cloud wordt ook wel online werkplek genoemd.

Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem dan contact met ons op.

Schaalbaarheid

De mogelijkheid om te betalen per gebruiker en de uitbreidingsmogelijkheden in opslagcapaciteit en resources maakt de cloud eenvoudig schaalbaar.

Veiligheid

Brand of diefstal is geen reden meer voor dataverlies. In onze zwaar beveiligde datacenters met streng ingestelde firewalls, staat al je data veilig.

Up-to-date

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het updaten en bijwerken van de software. Door deze proactieve werkwijze beschikt de cloud steeds over de laatste softwareversies.

Beschikbaarheid

Of je nu gebruik maakt van een laptop, tablet of smartphone. De cloud is vanaf elk apparaat te bereiken waardoor je overal en altijd bij je data en programma’s kan. Liever hardware van Apple? Ook vanaf een Apple kun je werken in de cloud.

Automatische back-up

Dagelijks wordt alle data en programmatuur automatisch geback-upt naar twee datacentra in Nederland . Mis je een bestand of e-mail? Geen probleem! Op bestandsniveau kunnen wij de bestanden terugplaatsen.

Kostenbesparing

Geen investering in servers en alleen betalen voor het aantal actieve gebruikers. Dat maakt de cloud een kostenbesparende IT-oplossing. Daarnaast is er minder lokaal support benodigd waardoor de jaarlijkse supporturen zullen dalen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.