Menu

Dashboards

Snel en goed overzicht in de financiën van jouw onderneming

Direct actueel overzicht in je financiën met Rovecom Zakelijk

In één oogopslag en met één druk op de knop de actuele financiële stand van je bedrijfsadministratie zien, dat is wat veel ondernemers graag willen. Alle cijfers uit de verschillende bronnen van je bedrijfsadministratie worden vaak in Excel gepresenteerd. Dat overzicht is niet voor iedereen direct duidelijk.

Een dashboard, ingericht door Rovecom Zakelijk, biedt je het financiële overzicht wat je nodig hebt.

Financieel dashboard

Een financieel dashboard geeft duidelijk en snel overzicht in de financiële situatie van jouw onderneming of die van je klant. Met grafieken of metertjes worden de gegevens visueel gemaakt, waardoor er inzichtelijk gemaakt wordt of de onderneming verlies draait of juist winstgevend is.

Een goed dashboard heeft dus de kracht om in een oogopslag een duidelijk overzicht te genereren in de gegevens die jij of je klant belangrijk vindt.

Microsoft Power BI

Anders dan de standaard dashboards die bij programma’s als AccountView en Unit4 horen, is een dashboard van Microsoft Power BI. Dit dashboard bouwen wij speciaal voor jou. Volledig aangepast aan jouw behoeften en wensen. Zo kun je in een oogopslag en real time zien wat de financiële status is van je onderneming(en) en meer.

Dashboard op maat

Onze adviseur gaat met je in gesprek om precies te achterhalen welke gegevens jij graag direct wilt kunnen inzien. Hierbij zijn wij niet alleen een luisterende en uitvoerende partij, maar wij denken ook graag met je mee. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor jou.

Microsoft Power BI communiceert met veel verschillende programma’s waaronder Visma (AccountView), Unit4 Multivers, diverse brancheoplossingen en Excel. Het programma haalt gegevens op uit de verschillende administraties en verwerkt de gegevens vervolgens in een overzichtelijk dashboard. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op!

Standaard financieel dashboard

Het handmatig maken van financiële overzichten is tijdrovend. Helemaal wanneer je daar verschillende bronnen voor moet gebruiken. Bij veel boekhoudkundige programma’s, zoals Unit4 en AccountView, zit een standaard financieel dashboard. De eerste stap om overzicht te creëren, is het kiezen van de juiste software met dashboard voor jouw onderneming of jouw klant.

Aandacht

Er bestaat veel software om dashboards te kunnen genereren. Elke software heeft zijn eigen functionaliteiten. Hoe kies je een passende software? Wat voor dashboards zijn er? Waar wil ik graag inzicht in hebben? Waar wil mijn klant graag inzicht in hebben? Of je nou accountant bent of ondernemer, wij kunnen je hierbij helpen.

Bij ons staat aandacht voorop. Wij gaan graag met je om tafel om het gewenste proces door te nemen. Aan de hand daarvan kunnen wij een passend advies geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.