Menu

Data

Altijd overal beschikbaar, veilig en voldoen aan regelgeving

Beschikbaarheid

De data in onze wereld groeit enorm. Het is goed om hier als organisatie over na te denken. Zeker met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de groei van internetcriminaliteit is het goed om een plan te hebben over hoe jij als bedrijf om wilt en moet gaan met data.

Of je nou een grote of een kleine onderneming hebt, met veel of weinig medewerkers, alle data die je hebt is belangrijk. Het is dan ook van groot belang dat je hier goed bij kunt.

Door de uptime van onze servers is je data altijd beschikbaar. Dit betekent dat jij en je medewerkers vanaf elke plek, met elk apparaat kunnen inloggen en zo over de data en applicaties kunnen beschikken. Niet alleen tijdens kantoortijden, maar op elk gewenst moment.

Veiligheid

Met de dagelijks groter wordende dreiging van cybercriminaliteit is het nog belangrijker geworden dat je je data zo goed mogelijk beveiligt. Cybercriminelen worden steeds slimmer en ontwikkelen geavanceerdere aanvallen. Dan is het prettig dat je een goede IT-partij in de arm hebt genomen. Wij helpen je graag met de beveiliging van jouw data. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf te allen tijde blijft draaien.

Combinatiebeveiliging

Je data alleen beveiligen met antivirus is tegenwoordig niet meer genoeg. Door een combinatie te maken van verschillende beveiligingen, creëer je een sterke bescherming van jouw data. Hierdoor maken cybercriminelen geen schijn van kans.

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij investeren veel tijd en geld om onze cloudomgeving veilig te houden. Zo weet jij als klant zeker dat wat er ook gebeurt, jouw data goed beschermd is.

Regelgeving

Op 25 mei 2018 is de General Data Protection Regulation (GDPR), in het Nederlands de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ingegaan. Deze wet zorgt ervoor dat een persoon meer controle heeft over de manier waarop zijn gegevens worden verzameld, opgeslagen, overgedragen en gebruikt.

Jouw data en de AVG

De wet vereenvoudigt de regelgeving binnen de Europese Unie. De regels zijn relevant voor bedrijven die zaken doen in de EU en bedrijven die persoonlijke gegevens van Europeanen hebben of verwerken. Dat betekent dus dat ook jouw data moet voldoen aan de AVG. Wij kijken graag met je mee.

ISO 27001

Sinds de AVG hebben wij al een grote slag gemaakt op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Maar wij wilden meer. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat bevestigt dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. Dit betekent kortom dat je vertrouwelijke gegevens bij ons ook echt vertrouwelijk blijven.

Lees hier meer over ISO 27001.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.