Menu

ISO 27001 gecertificeerd

Altijd in beweging

Bij Rovecom Zakelijk zijn wij altijd in beweging. Zichtbaar, als het gaat om de (door)ontwikkeling van onze software bijvoorbeeld. Maar ook op minder zichtbaar gebied, zoals de beveiliging van persoonsgegevens en bedrijfsgevoelige informatie. Sinds de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing werd in 2018 is al een grote slag gemaakt op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Maar wij wilden meer.

Beveiliging op orde

Rovecom Zakelijk is daarom ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat bevestigt dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. ISO 27001 is geen tool, maar een manier van werken middels een systematische aanpak, met als doel het waarborgen van de informatieveiligheid en continuïteit van de organisatie.

Met de groei van cybercrime, in combinatie met het toenemen van opslag van (gevoelige) data, neemt ook de vraag naar extra beveiliging toe. Het ISO 27001-certificaat is niets anders dan de bevestiging dat de informatiebeveiliging bij ons op orde is en je met een gerust hart jouw data bij ons kunt onderbrengen. Kortom: jouw vertrouwelijke gegevens blijven bij ons ook echt vertrouwelijk.

Gewaarborgd proces

De kracht van de ISO 27001-standaard is dat het een continu proces van bewaken, aanscherpen en verbeteren inhoudt. Ook daar blijven we in beweging. Daar merk je verder weinig of niets van. Het verzekert je daarentegen wel van een gewaarborgd proces. Hebt je vragen met betrekking tot veiligheid van data of de continuïteit van onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via 0528-223535. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.