Menu

Koppelingen

Minder invoer, minder fouten, efficiënt en altijd actueel

Financiële applicatie

Je kunt als ondernemer niet zonder een goede financiële administratie. Daarbij is het fijn als je een goed overzicht hebt van hoe het er voor staat met de financiële gezondheid van je bedrijf.

Voorkom fouten

Door een koppeling te maken tussen de financiële programma’s die je gebruikt, kunnen deze met elkaar communiceren. Dit voorkomt fouten en werkt een stuk efficienter doordat je niet alle gegevens dubbel hoeft in te voeren. Wij kunnen deze koppelingen voor je realiseren. Of je nou werkt met AccountView, Unit4 of een andere boekhoudsoftware, wij helpen je vooruit.

Kennis en ervaring

Met AccountView en Unit4 zijn wij een partnerschap aangegaan. Hierdoor hebben we veel kennis van en ervaring met beide boekhoudprogramma’s. We helpen je niet alleen bij het implementeren van het boekhoudprogramma, maar denken ook met je mee en bieden je trainingen aan om efficiënt met AccountView en Unit4 te werken. Doordat AccountView en Unit4 werken met API-technologie, ODBC-koppelingen en import van financiële gegevens zijn wij gespecialiseerd in deze technieken.

Koppeltechnieken

Door een goede koppeling te maken tussen de financiële data van jouw organisatie, zorg je ervoor dat alle data actueel is. Zo beschikken de gewenste medewerkers altijd over de juiste actuele data. De koppeling is meestal al onderdeel van de software, maar de verbinding tussen de verschillende applicaties moet nog wel gelegd worden. Dit deel, de integratie van de software, is onze specialiteit.

Data uitwisselen

Wij zorgen ervoor dat jouw data tussen de verschillende applicaties kan worden uitgewisseld. Dit kan realtime, op gezette tijdstippen of wanneer je de taak zelf handmatig activeert. Al onze koppelingen worden in de cloud maar ook binnen de organisatie op een server (on-premise) met elkaar verbonden.

Drie koppeltechnieken

Afhankelijk van welke techniek jouw systeem ondersteunt kunnen wij drie koppeltechnieken gebruiken om data uit te wisselen: API-technologie, ODBC-koppelingen en import van financiële gegevens.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.