Menu

Support

Wij staan voor je klaar

Helpdesk

Wij kennen onze klanten goed en staan graag voor ze klaar. Daarom staat goede bereikbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Op het moment dat er zich een probleem voordoet, handelen wij snel en accuraat. Zo kun jij gauw weer aan het werk.

Contact opnemen met ons is gemakkelijk. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Daarom kun je ons in eerste instantie nog gewoon telefonisch bereiken tijdens kantooruren. Onze receptioniste staat je graag te woord en verbindt je door met een van onze specialisten.

Vragen en hulp bij problemen kan je ook melden via ons zogenoemde ticketsysteem of je kan een e-mail sturen. Wij pakken je melding zo snel mogelijk op en houden je op de hoogte van de status.

 

 

Teamviewer

Sommige vragen zijn lastig telefonisch of via de mail te beantwoorden. Dan is het handig om mee te kijken in je computer. We werken echter niet allemaal even dichtbij elkaar. Gelukkig kunnen we met TeamViewer ook op afstand met je mee kijken.

Makkelijke en veilige toegang tot een extern bureaublad.

TeamViewer is een programma waarmee het mogelijk is om, met wederzijdse toestemming, toegang te krijgen tot het bureaublad van een externe computer of server. Deze toegang werkt voor veel verschillende apparaten en is volledig veilig.

Als we toegang hebben tot jouw werkplek, kunnen we gemakkelijker op zoek naar het probleem en het snel oplossen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.