Menu

Elvy

De samenwerking met Elvy van het bedrijf Nederpelt in Wateringen is begonnen in 2014. Deze softwarebouwers maken oplossingen voor administratie- en accountantskantoren en voor de meest uiteenlopende bedrijven. Zodra er een stroom van documenten is, digitaliseert en automatiseert Elvy deze voor je. De software van Elvy staat bekend als een totaaloplossing voor het verwerken en makkelijk terugvinden van documenten gedurende het hele proces.

Document Scanning

Het begint met het ‘lezen’ van binnenkomende documenten hoe deze dan ook worden aangeboden. Papier, per mail in pdf of UBL vanuit dit formaat leest en matcht Elvy de gegevens met de financiële administratie. Daarna wordt er een boekingsvoorstel gemaakt. Na goedkeuring is de factuur toegevoegd aan de boeking.

Workflow

Welke stap er in je proces gemaakt moet worden, Elvy ondersteunt daarbij als het gaat om documenten. Moeten er facturen betaald worden dan kan de rol autorisator daar toestemming voor geven. Moet een pakbon goedgekeurd worden voordat de volgende medewerker verder kan, Elvy zorgt voor het aanbieden van het juiste document aan de juiste rol.

Voordelen van Elvy:

 • Praktische ondersteuning van je gehele proces
 • Digitaal archief (in de cloud of op je server)
 • Vanuit het proces makkelijk terugvinden van allerlei soorten documenten zoals in- en verkoopfacturen, werk- en aftekenbonnen, pakbonnen, contracten eigenlijk alles wat te maken heeft met je proces.

Rovecom Zakelijk heeft al mooie implementaties mogen uitvoeren voor haar klanten. Gekoppeld aan de meest gangbare financiële en/of logistieke softwarepakketten. Wil je weten of Elvy geschikt is voor je proces? Bel of mail Rovecom Bedrijfssoftware, we helpen je graag verder.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.