Menu

Efficiënter werken met Power Automate

15 mei

Je herkent het vast: dezelfde taken uitvoeren die continu worden herhaald tijdens je werk. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen van losse documenten van een vaste afzender in je mailbox. Verloren tijd denk je dan. Gelukkig kun je dit en vele andere bedrijfsprocessen automatiseren met de toepassingen van Power Automate. Handig! In ons artikel lees je meer over Power Automate.

Met Power Automate van Microsoft kun je bedrijfsprocessen automatiseren en dus veel tijd besparen. Zo gaat je productiviteit omhoog en kun je focussen op de taken die er echt toe doen. Een van de handige toepassingen van Power Automate is het opslaan van bijlagen van een vaste afzender naar een specifieke map. In plaats van deze bijlagen handmatig te downloaden en op te slaan. Zo besteed je minder tijd aan uitzoekwerk en zie je niets meer over het hoofd.

Power Automate biedt vele voordelen voor organisaties die hun werkflow willen stroomlijnen en hun productiviteit willen verhogen. Bovendien is het laagdrempelig: je kunt met beperkte IT-kennis, starten met automatiseren.

Nieuwsgierig of Power Automate iets voor jouw organisatie is? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. En zijn er voor je, bij eventuele vragen.

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.