Menu

Einde ondersteuning Windows 8.1

9 februari

Afgelopen 10 januari is Microsoft gestopt met het Windows 8.1. Dit houdt in dat er op deze versie van Windows geen technische ondersteuning meer wordt geboden en geen software-updates worden verstrekt.  

Updaten

Heb jij nog apparaten waarop Windows 8.1 draait, dan raden wij aan deze zo snel mogelijk te upgraden naar een recentere versie. Ondersteunt jouw computer geen nieuwere versie, dan is het wellicht tijd na te denken over de aanschaf van een nieuwe computer. Oude en niet-ondersteunde Windows versies werken nog steeds, echter is je apparaat gevoeliger voor malware en virussen omdat beveiligingsupdates niet meer worden uitgevoerd. Hiermee verhoog je het risico stil te komen liggen met je onderneming.

Windows-versie achterhalen

Wil je weten welke Windows-versie op jouw computer staat, druk dan op de Windowslogo toets + R op uw toetsenbord. Typ vervolgens winver in het vak Openen en klik op OK. Selecteer vervolgens Start  >  Instellingen  >  Systeem  >  Info. Open de instellingen onder Info. Je vindt de versie van Windows onder Windows-specificaties.

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.