Menu

Endpointsecurity

Een hogere mate van veiligheid

Cybercriminelen zoeken allerhande ingangen om je systeem te infecteren. Het is dan geen verrassing dat ze op zoek gaan naar kwetsbare apparaten zoals laptops, tablets en telefoons (endpoints), om aan te vallen. Dan wil je natuurlijk software die je goed beschermt tegen geavanceerde nieuwe aanvallen door middel van endpoint security. Wij denken met je mee.

Optimale beveiliging

Het komt nog te vaak voor dat laptops, tablets en telefoons van werknemers niet goed beveiligd zijn. Hierdoor zijn de endpoints van de organisatie kwetsbaar en vatbaar voor malware, virussen op websites en geïnfecteerde externe opslagapparaten. Een goede endpoint security is belangrijk om een hogere mate van veiligheid te kunnen creëren. Zo voorkom je dat je gehele systeem wordt geïnfecteerd door ongewenste malware.

Sonicwall

Wij vinden dat de beveiliging van je systeem verder moet gaan dan de traditionele antivirus die alleen de bedreigingen kan detecteren. Om je systeem optimaal te beveiligen heb je software nodig die aanvallen detecteren, identificeren, analyseren en oplossen. Daarom hebben wij gekozen voor een partnerschap met Sonicwall.

Wat kan de software?
 • Verzwakken (mitigate) van aanvallen voor, tijdens en nadat zij verschijnen
 • Constant monitoren van het systeem
 • Beveiliging van je endpoint waar je ook bent
 • Geïnfecteerde Windows PC’s terug zetten naar een de voorgaande niet-geïnfecteerde PC

Endpointsecurity bij Rovecom Zakelijk

Door onze jarenlange ervaring in de IT en ons partnerschap met Sonicwall hebben we veel kennis in huis over de beste en nieuwste beveiligingen voor je endpoints. We denken met je mee en ondersteunen je bij het maken van de beste keuze voor jouw onderneming. We zorgen ervoor dat de juiste security geïnstalleerd, geïmplementeerd en onderhouden wordt. Zo kan jij zorgeloos aan het werk in een veilige omgeving.

Voordelen Rovecom Zakelijk
 • Veel kennis in huis door partnerschap met Sonicwall
 • Meer dan 20 jaar ervaring met IT
 • Meedenken en ontzorgen
 • Een centraal aanspreekpunt
 • Installatie, implementatie en onderhoud

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Liever het heft zelf in handen? Bellen kan via 0528 22 35 35 of stuur ons een mail.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.