Menu

Collega Henk vertelt

Henk Benjamins

Werkzaam bij Rovecom sinds: 1 december 2008
Opleiding: MTS Elektronica
Afdeling: Rovecom Zakelijk
Functie: Specialist ICT-infrastructuur

Ontwikkelingen

In de 10 jaar dat ik bij Rovecom werk, heeft de ICT-wereld een flinke vlucht genomen. Ik vind het mooi dat ik deze ontwikkeling van dichtbij heb meegemaakt. De wereld is zoveel sneller geworden en we kunnen zoveel meer dan voorheen. Steeds meer mensen slaan bestanden op in de cloud, zodat ze altijd en overal toegang kunnen krijgen tot hun bestanden. Tegelijkertijd hebben internetcriminelen ook niet stil gezeten en nemen cyberaanvallen nog steeds toe. Dit maakt dat we onze digitale bestanden, gegevens en apparatuur anders moeten inrichten en beveiligen. En wij hebben die ontwikkelingen al die tijd op de voet gevolgd en hiernaar gehandeld.

Betrokken

Bij Rovecom Zakelijk adviseren wij niet alleen mkb’ers op het gebied van hun ICT-infrastructuur, wij voeren de gekozen strategie ook uit en implementeren en testen alles. Ik ben van het begin tot het eind betrokken bij de klant. Om samen met de klant te achterhalen wat hun behoefte is en daar een passende oplossing bij te zoeken, vind ik leuk. Of het nu gaat om het installeren van een router, het installeren van printers of mailtoepassingen op mobiele telefoons. Ik ben verantwoordelijk voor het hele technische traject, dat ligt mij wel. Mijn werkdagen besteed ik verder aan het bezoeken van klanten op locatie en het beheren en monitoren van onze klantomgevingen en onze cloudomgeving vanaf ons kantoor.

Hecht

Bij Rovecom volgen we nauwgezet de ontwikkelingen op de markt. Niet alleen dat is belangrijk, er is ook veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Een studie, beursbezoek of gesprekken met de coach? Het is allemaal mogelijk. Bij Rovecom telt dat de medewerker goed in zijn/haar vel zit. Daarnaast hebben wij een hecht team, wat maakt dat ik nog steeds iedere dag met een lach mijn werkdag begin.

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.