Menu

ICT bedrijf in Hoogeveen

Vakkundig team met IT-specialisten!

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf die gevestigd is in de regio Hoogeveen? Niks is vervelender als je ICT niet werkt en je vervolgens ook nog moet wachten omdat een monteur niet uit de regio Hoogeveen komt. Rovecom Zakelijk te Hoogeveen helpt je graag verder!

Welke vormen van ICT kunnen wij bieden?

ICT is er in alle soorten en maten. Dit maakt het ook zo complex. Elke ICT-er richt zijn of haar omgeving anders in en daarnaast maakt elk bedrijf er op een andere manier gebruik van. Daarom is ICT niet een dienstenpakket maar een oplossing die geschikt is voor jouw werkwijze en dus jouw bedrijf. Dat je er afhankelijk van bent is duidelijk maar heb je ook de juiste ICT-oplossing? Wij kunnen vrijwel elke vorm van ICT leveren in de regio Hoogeveen maar ook daarbuiten. Enkele vormen van ICT op een rij:

 • Werken in de cloud. Van het leveren van een cloudomgeving waarop 50 gebruikers tegelijk werken tot een eenmansoplossing waarop je alleen werkt. Al je data en programmatuur staat in een online omgeving. Kortom; werken zoals je gewend bent alleen dan op een externe locatie.
 • Zoek je een partij die je huidige systeem in beheer neemt en dit voor je monitort, back-upt en hierop support levert? Al deze zaken vallen systeembeheer.
 • Online back-up. Van het online back-uppen van servers tot werkstations. Volledig geautomatiseerd en in onze eigen cloudomgeving.
 • Op zoek naar een goede firewall of securityoplossing op locatie? Wij zijn partner van Sonicwall en kunnen volledige securityoplossingen bieden.
 • Support op afstand. Wij kunnen ingezet worden als partij die je helpt bij het oplossen van computerproblemen. Op afstand zijn de eenvoudige problemen vrijwel altijd op te lossen.
 • Hosten van e-mail (Hosted Exchange). Je e-mail op een externe locatie? Het is mogelijk met Hosted Exchange. Het is mogelijk je e-mail onder te brengen middels Office365 maar ook in onze eigen cloud zodat je e-mail en agenda items door ons geback-upt worden.

Voordelen van ICT door een externe partij

ICT is een van de noodzakelijke middelen om je dagelijkse werkzaamheden te kunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van je financiële software (versturen van facturen bijvoorbeeld). ICT kost dan ook geld. Als je ICT uitbesteedt aan een externe partij is dit vrijwel altijd voordeliger als zelf ICT regelen. Neem bijvoorbeeld werken in de cloud. Geen investeringskosten, betalen voor datgene dat je gebruikt, minder stroomverbruik en als laatste minder storing waardoor je minder support nodig hebt.

ICT door Rovecom Zakelijk te Hoogeveen

Wij vertellen je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van ICT. Of dit nu in de regio Hoogeveen is daarbuiten. Rovecom Zakelijk helpt je graag verder met de ICT mogelijkheden! Neem daarom gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0528-223535 of per e-mail via icts@rovecom.nl. Kunnen wij je binnenkort verder op weg helpen met alle technische mogelijkheden van nu?

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.