Menu

Rovecom Zakelijk: voor jouw ICT-oplossingen in Noord-Holland

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Noord-Holland dat jou alles uit handen kan nemen? Aangenaam, wij zijn Rovecom Zakelijk.

Ben jij als mkb-bedrijf op zoek naar een ICT-bedrijf in Noord-Holland dat:

 • Al jouw ICT-zaken regelt?
 • Werkt met korte lijnen en geen ellenlange wachttijden heeft?
 • Met je mee denkt om je ICT-omgeving klaar te maken voor de toekomst?
 • Je persoonlijk benadert en waar je geen nummer bent?
 • Lekker Hollands en vooral heel nuchter is?
 • Twee grote externe servers in Nederland heeft?

Rovecom Zakelijk

Dan moet je bij ons zijn. Dat ons kantoor niet fysiek in Noord-Holland staat, is voor ons geen probleem. En dat zou het voor jou ook niet moeten zijn. Sterker nog, als mkb’er in Noord-Holland heb jij er alleen maar voordeel van. Andere concurrentie betekent andere prijzen. Wij zijn Rovecom Zakelijk, een ICT-bedrijf met een kantoor in Hoogeveen. Met de techniek van tegenwoordig staan wij onze klanten op verschillende manieren te woord. En moeten we nieuwe laptops afleveren en/of software of applicaties installeren? Dan springen we de auto in richting het Westen. Geen probleem.

Hoe werken wij als ICT-bedrijf?

Het kan goed zijn dat je niet precies weet hóe je de ICT in jouw bedrijf moet inrichten of dat je er de kennis niet voor in huis hebt. Het is nogal een breed vakgebied en ICT heb je in veel soorten en maten. Een en ander is bijvoorbeeld afhankelijk van de omvang van het bedrijf, in welke mate je afhankelijk bent van ICT en de wensen en doelen van het bedrijf.

Wij hebben geen vaste ICT-pakketten, maar horen graag waar jij behoefte aan hebt. Met jouw wensenlijst gaan wij aan de slag, zodat je ICT-omgeving ingericht wordt zoals jij dat graag wilt.

ICT-advies

Waarover kunnen wij je onder andere adviseren?

 • Werken in de cloud. Echt toekomstgericht. Waarom? Omdat alle data en programmatuur in een online omgeving staan en niet op je desktop/laptop. Je kunt overal werken en altijd bij je bestanden komen.
 • Wil je dat wij je systeem in beheer nemen en deze voor je monitoren? Dat kan! Back-ups maken en hierop support leveren doen wij ook.
 • Online back-up. Wij verzorgen online back-ups.
 • IT-Security. Ben je op zoek naar een firewall of andere digitale beveiliging op locatie? Wij adviseren je.
 • Support op afstand. Problemen met je computer? Onze supportdesk zit voor je klaar en staat je telefonisch en online bij.
 • Office 365. Je mail, contacten en agenda op al je apparaten (telefoon, laptop, desktop, tablet) gesynchroniseerd? Dat regelen wij voor je.

Wij helpen je graag verder!

Rovecom Zakelijk neemt je graag de ICT uit handen


Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van ICT en wat wij voor jou kunnen doen. Wil jij weten of jij ook een klik voelt? Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend uiteraard. Dit kan telefonisch via 0528-223535 of per e-mail via icts@rovecom.nl. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij contact op met jou.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Rovecom Zakelijk

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Rovecom Zakelijk