Menu

ICT-bedrijf in Hoogeveen

van cloud diensten tot systeembeheer tot werkplekoplossingen

Op zoek naar een nuchtere partner in Hoogeveen voor al je ICT werkzaamheden?

Rovecom Zakelijk helpt je graag! Wij weten dat ICT noodzakelijk is om je primaire werk uit te kunnen voeren maar vaak zeer ontastbaar is en eigenlijk meer verplicht dan leuk. Daarom proberen wij in simpele taal, samen met jou, op zoek te gaan naar de beste ICT-oplossingen voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om cloud diensten, systeembeheer of alleen een back-up. Wij zijn van alle markten thuis en werken samen met grote IT-partners!

Welke ICT-diensten zijn er?

Eigenlijk zijn er oneindig veel mogelijkheden in de IT. Van servers, tot werkplekken tot een back-upoplossing. Belangrijker is een oplossing te kiezen die het beste bij je bedrijf en infrastructuur past. Stel je hebt een langzame internetverbinding dan is werken in de cloud of een online werkplek geen passende oplossing. In zo’n situatie kun je beter werken met een lokale server. Maar wil je liever zelf de hardware en software bestellen maar het beheer door ons laten doen? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen je hele serveromgeving monitoren en hier proactief of reageren. Kortom; oneindig veel mogelijkheden maar belangrijker is een passende oplossing.

Rovecom Zakelijk te Hoogeveen

Maar wie is Rovecom uit Hoogeveen? Dagelijks werken er 60 mensen die bezig zijn met het ontwikkelen van software en beheren van onze eigen cloudomgeving en ICT-omgevingen voor verscheidene branches. Van het MKB tot de Agri-sector! Klanten ervaren ons als laagdrempelig, nuchter en vooral praktisch. Het moet gewoon werken en daarin is Rovecom Zakelijk heel proactief, aldus één van onze referenties.

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend een kop koffie drinken om te kijken welke mogelijkheden er zijn? Bel , e-mail of laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Ook voor zeer specifieke ICT-vragen kun je bij ons terecht om hierover te sparren. ICT moet geen zorg zijn voor een bedrijf maar een werkend middel!

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.