Menu

Implementatie van software

Snel bedreven in jouw gekozen software

Iedere organisatie kent andere behoeften en heeft zijn eigen vraagstukken. Dan wil je natuurlijk een softwarepakket dat daar naadloos op aansluit en de beste ondersteuning biedt voor jouw organisatie. Wij helpen je hier graag bij. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf in beweging blijft, nu en in de toekomst.

Implementeren van software

Na het kiezen en aanschaffen van de juiste software, moet deze nog ingericht en geïmplementeerd worden in het systeem. Onze mensen zijn getraind in de inrichting en het gebruik van financiële toepassingen zoals Exact en Visma. Daarbij kunnen wij ook meedenken met automatiseringsvraagstukken. Voor deze inrichting en implementatie komen wij een of meerdere dagdelen bij jou op kantoor.

Persoonlijke begeleiding

Naast de begeleiding voor het kiezen, inrichten en implementeren van de software, kunnen we jou en jouw medewerkers ook begeleiden om je software optimaal te gebruiken. Dit begeleidingstraject passen wij volledig aan, aan jouw wensen en behoeften. Er wordt rekening gehouden met tijd en kosten en we plannen meerdere evaluatiemomenten in. Zo weten we zeker dat de gestelde doelen helder zijn en behaald worden. Zodat jij en je medewerkers zo snel mogelijk goed met de nieuwe software aan de slag kunnen.

Meer informatie

We hebben vele oplossingen voor ieder marktsegment. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, vul dan je gegevens hieronder in of neem contact met ons op via 0528 22 35 35.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.