Menu

Klantcase: Venema Administratie & Belastingadviseurs

Janet Vorspel vertelt over haar ervaringen

“Tijdens onze zoektocht om de huidige processen verder te automatiseren, kwamen we met Rovecom Zakelijk in gesprek. Wij zochten een partner die kon ondersteunen bij het creëren van realtime overzicht voor ons en onze klanten. Belangrijk daarbij vonden we persoonlijk contact en korte lijnen, omdat we zelf ook zo werken. Die partner hebben we in Rovecom Zakelijk gevonden.

Geslaagde vertaalslag

Wij hadden veel wensen op het gebied van het automatiseren van onze processen, maar zelf onvoldoende capaciteit en kennis om te onderzoeken welke oplossing voor ons het meest geschikt is. Wij hebben Rovecom Zakelijk gevraagd dit uit te zoeken en zij raadde ons aan gebruik te maken van Microsoft Power BI. Het gemak van deze oplossing sprak ons aan. Microsoft Power BI is namelijk gekoppeld aan je administratie waardoor je direct realtime inzicht hebt in de resultaten. In het begin was het wel even zoeken naar de juiste balans tussen verwachting en realiteit. Het was fijn dat Auke de Haan, manager bedrijfssoftware mkb bij Rovecom Zakelijk, een goede vertaalslag kon maken tussen zijn team en dat van ons. Hierdoor waren de onduidelijkheden snel van tafel en wisten we wat we konden verwachten.

Goed onderbouwde keuzes

Momenteel hebben wij Microsoft Power BI voor eigen gebruik, maar in de toekomst willen we het ook aanbieden aan onze klanten. Door het financieel vooruitzicht kun je actief debiteurenbeheer uitvoeren, waardoor je achteraf geen gedoe hebt. Power BI geeft mij inzicht in onze liquiditeit waardoor ik sneller kan handelen en schakelen en daarbij beter onderbouwde keuzes kan maken.

No-nonsense cultuur

Vanaf het eerste moment is de communicatie met Rovecom Zakelijk frequent en persoonlijk geweest. De Noordelijke nuchterheid van Rovecom Zakelijk en de no-nonsense mentaliteit zijn duidelijk te zien in de manier van werken. De lijnen zijn kort, er wordt naar je geluisterd en Rovecom Zakelijk denkt met je mee. Bij vragen of opmerkingen kun je bellen of zelfs een WhatsAppbericht sturen. De verwachting dat een IT-bedrijf kennis heeft en kundig is, die maakt Rovecom Zakelijk meer dan waar.”

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.