Menu

Maak kennis met Peter

9 maart

Graag stellen we je voor aan ons nieuwe gezicht Peter. Begin dit jaar mochten wij Peter verwelkomen en toevoegen aan team Rovecom. Hier zijn we maar al te blij mee. Peter vervult de rol van accountmanager. Je zou hem dus tegen het lijf kunnen lopen. Alvast kennismaken met Peter? Peter vertelt je graag wat meer.

Even voorstellen

Mijn naam is Peter Luchies. Sinds februari ben ik in dienst bij Rovecom als accountmanager. Zelf ben ik graag sportief ben bezig. Ik loop maar al te graag een rondje hard. Ook ben ik vader en ben ik altijd lekker druk met mijn kinderen.

De laatste jaren ben ik commercieel actief geweest in verschillende branches. Nu kies ik voor Rovecom. Een mooie uitdaging om aan de slag te mogen gaan, gezien zij verschillende klanten en branches bedienen.

Kijkend naar mijn expertise, kun je bij mij aankloppen als je een vraag hebt over Twinfield. Ook als je een vraag hebt over een van onze werknemers tools: de CRM App, Uren App en de Order App, bruikbaar voor Multivers, AccountView en Twinfield gebruikers. Of als je gewoon even wat ideeën wil uitwisselen. Graag kijk ik met je mee.

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.