Menu

Microsoft 365 uitgelegd: To Do en Planner

9 februari

Microsoft 365 kent heel veel functionaliteiten. Dat is ook een van de redenen dat wij er zo graag mee werken. Wij lichten graag enkele functionaliteiten toe. Deze keer vertellen wij meer over Microsoft Planner en Microsoft To Do. Wat kun je ermee en waarom is het handig voor jou? Dat en meer lees je in ons artikel.

Microsoft To Do

Met Microsoft To Do behoud jij het overzicht van al jouw taken. Het is een intelligente en eenvoudige takenlijst om al jouw taken op één plek te beheren. Maak lijsten aan voor verschillende projecten en krijg per dag een overzicht van de taken die je die dag moe uitvoeren. Stel herinneringen en data in en je vergeet nooit meer een taak. Door een taak te markeren, zie je in een oogopslag welke taken écht belangrijk en dus de hoogste prioriteit hebben. Grote taken zijn makkelijk op te splitsen in deeltaken en door het toevoegen van notities aan je taak, geef je de taak extra informatie mee.

Microsoft To Do is jouw persoonlijke takenlijst om nooit meer iets te vergeten.

Microsoft Planner

Met Microsoft Planner behoud je heel eenvoudig overzicht wanneer je met meerdere mensen aan projecten werkt. Maak een nieuw plan aan en nodig de teamleden voor dit project uit. Creëer nu je project plan door het bord te vullen met ‘Buckets’. Deze buckets vormen de kolommen waaronder je de taken zet, denk bijvoorbeeld aan de status of een kenmerk van het project. Onder de buckets voeg je de taken toe. Iedere taak krijgt een ‘kaart’ in de toegewezen kolom. In deze kaart vul je alle gegevens van de taak in. Wie voert hem uit, wat moet er gedaan worden, wat is de status, wanneer moet hij gereed zijn en welke prioriteit heeft de taak. Je kunt notities toevoegen ter verduidelijking en iedereen kan opmerkingen plaatsen.

Met Microsoft Planner beheer je heel eenvoudig alle taken die voor diverse projecten, door meerdere teamleden uitgevoerd moeten worden.

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.