Menu

Microsoft 365

Digitale versie van je werkplek met opslag in de cloud

Werken met Microsoft 365 betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden, e-mail, agenda en de nieuwste versies van de Microsoft 365 programma’s. Het betekent dat je slimmer kunt werken dan ooit. Heb jij Microsoft 365 al geïntroduceerd in jouw onderneming? Wij helpen je graag.

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een cloud gebaseerde oplossing voor zowel kleine als grote bedrijven om optimaal samen te kunnen werken. Deze oplossing is gemaakt om efficiënt samen te werken op verschillende devices vanaf verschillende locaties. Dit wordt gedaan door middel van Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging. Er zijn verschillende versies van Microsoft 365. Hierdoor kun je het pakket kiezen wat het beste aansluit bij jouw werkzaamheden. Services als Exchange e-mail, Teams, OneDrive en Sharepoint helpen je bij een goede samenwerking en het makkelijk delen van bestanden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen je pakket uit te breiden met de office pakketten zodat je Word, Excel, PowerPoint en Outlook ook tot je beschikking hebt.

Synchronisatie en automatische opslag in cloud

Vanaf elk apparaat kun je bestanden maken, bewerken en delen. Elke wijziging wordt direct gesynchroniseerd en automatisch opgeslagen in de cloud. Zo kan je gemakkelijk bestanden inzichtelijk maken voor je collega’s. Daarnaast voldoet de beveiliging van Microsoft 365 aan de Europese privacywetgeving, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging.

Voordelen Microsoft 365
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Vertrouwd en veilig
  • Alles in één oplossing
  • Schaalbaar in prijs

Microsoft 365 bij Rovecom

Omdat wij partner zijn van Microsoft, hebben we veel kennis in huis van Microsoft 365. We helpen je niet alleen bij het implementeren van Microsoft 365, maar denken ook met je mee en bieden je ondersteuning om efficiënt met Microsoft 365 te werken. Daarnaast kunnen we Microsoft 365 ook inzetten als een hybride oplossing waarbij we de voordelen van Microsoft 365 combineren met bijvoorbeeld een eigen server.

Beheer

Microsoft 365 is een volledig geïntegreerde oplossing. Dit maakt het eenvoudig in gebruik en beheer. Je hebt vanaf elke locatie toegang tot het beheercentrum, om daar services te beheren. Wij ontzorgen en maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kun je er ook voor kiezen het beheer aan ons over te laten. Aanvullend kunnen wij een back-up maken van jouw Microsoft 365 omgeving in onze eigen cloud.

Voordelen Rovecom
  • Meedenken en ontzorgen
  • Al meer dan 15 jaar partner van Microsoft
  • Ondersteuning, implementatie en beheer
  • Back-up in onze eigen cloud

Meer info?

Diverse pakketten

Wij bieden diverse pakketten van Microsoft 365 aan. We gaan graag met je in gesprek en helpen je het juiste pakket voor jouw onderneming en activiteiten te kiezen.

 

Neem contact met ons op

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.