Menu

Netwerkinrichting

Voldoende ruimte voor al je datastromen

Netwerkinrichting is een belangrijk onderdeel van jouw IT infrastructuur. Het netwerk en de verbindingen maken het mogelijk om veilig data uit te wisselen. Maar hoe zorg je nou voor een goedwerkende netwerkinfrastructuur? Wij helpen je graag met het inrichten van je netwerk.

Implementeren

Bij een IT-netwerk moet je denken aan draadloze netwerken, koppelingen tussen vestigingen, internettoegang en netwerkbeveiliging. Wij gaan met je in gesprek zodat we er achter komen wat jouw onderneming nodig heeft. Afgestemd op jouw wensen en plannen, stellen wij een plan op voor de inrichting van je netwerk. Zodra het plan akkoord is, zorgen we ervoor dat je netwerk volledig ingericht en geïmplementeerd wordt. Wij snappen dat je als ondernemer liever tijd steekt in het ondernemen en wilt dat je netwerkinrichting gewoon geregeld is. Daarom nemen wij je dit graag uit handen.

Netwerkmonitoring

Met netwerkmonitoring houden wij jouw verbindingen en netwerkapparaten in de gaten. We monitoren je netwerk en grijpen, vaak nog voordat er iets voorvalt, direct in. Zo voorkomen we verstoringen en hinder voor jou en je medewerkers.

Beheer en onderhoud

Het beheer en onderhoud van je netwerk is een complexe aangelegenheid. Daarom laten veel bedrijven het over aan specialisten. Daarbij is de kennis over netwerkbeheer vaak erg kostbaar om zelf aan te schaffen. Wij helpen je graag. Door het netwerkbeheer aan ons over te laten, hoef je hier niet zelf in te investeren. Met onze ruim 25 jaar ervaring in IT, hebben we veel kennis en kunde in huis. Hierdoor kunnen wij de continuïteit en kwaliteit van jouw netwerkbeheer garanderen.

Netwerkinrichting bij Rovecom Zakelijk

Netwerkinrichting bij Rovecom Zakelijk betekent dat jij je met een gerust hart kunt focussen op het ondernemen en andere werkzaamheden. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voordelen Rovecom Zakelijk
  • Meedenken en ontzorgen
  • Hoge mate van kwaliteit en veiligheid
  • Al meer dan 20 jaar ervaring
  • Beheer, monitoring, onderhoud en support

Laten we een keer koffiedrinken

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.