0528 22 35 35
Menu

Online werkplek in de cloud

Online werken in een veilige omgeving

Werken in de cloud is dé manier van werken

Een online werkplek biedt je altijd toegang tot al je bestanden en software waardoor het mogelijk is om overal ter wereld je werkomgeving te benaderen. Dit gebeurt in een volledig beveiligde omgeving. Je kan een online werkplek openen op elk willekeurig apparaat! Een online werkplek is daardoor vooral gemak. IT is een onmisbaar proces binnen je bedrijf maar wel van levensbelang om je primaire werk uit je kunnen voeren. Alle facetten, zoals back-up, updates, support en kosten, zitten standaard bij een online werkplek in. Hierdoor biedt een online werkplek enorm veel mogelijkheden en vooral gemak omdat wij dit voor je uit handen nemen.

Voordelen van een online werkplek

Een online werkplek biedt ontzettend veel voordelen! Ten eerste zijn firewalls en antivirussoftware geen zorg meer omdat je werkt in een streng beveiligde, Nederlandse datacenter. De gegevens van jouw bedrijf staan daarom altijd veilig op een externe locatie. Het enige wat je nodig hebt is een computer, tablet of Smartphone en een werkende internetverbinding. Je kunt dan inloggen op je online werkplek om zo bij je programmatuur en data te komen.

Enkele voordelen van een online werkplek zijn:

  • Automatische back-up. Een online werkplek wordt dagelijks automatisch geback-upt! Mis je een bestand of agendaitem? Op bestandsniveau kunnen wij bestanden voor je terugzetten.
  • Schaalbaarheid. Maandelijks kun je zowel omhoog als naar beneden het aantal gebruikers aanpassen.
  • Beschikbaar vanaf elk apparaat. Apple, Windows, Smartphone, Tablet, laptop of desktop. Een online werkplek kun je bereiken vanaf elk apparaat met een internetverbinding.
  • 24×7 bij al je programma’s en data.
  • Kostenbesparend. Je betaalt alleen voor de actieve gebruikers. Daarnaast heb je geen periodiek systeembeheer meer waardoor je hierdoor kosten bespaart.

Hoe werkt het?

Hoe werkt een online werkplek in de cloud? Eigenlijk heel plat gezegd log je van afstand in op je eigen afgeschermde omgeving in het datacenter. Onze datacenters staan in Groningen en in Zuidbroek. Hierdoor valt je data onder de Nederlandse datawet wat betekent dat het altijd je eigendom blijft.

Online werkplek in de cloud

Via onze cloudportal (cloud.rovecom.nl) kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord om vervolgens verbinding te maken met je online werkplek. Je ziet hier, net als op je eigen computer, een bureaublad met daarop al je snelkoppelingen en de mappen met daarin je data. Op de afbeelding is een voorbeeld te zien van een online werkplek bureaublad waarop Word, Excel, Outlook, Accountview en ons eigen ontwikkelde pakket WerkExpert te zien zijn.

Een online werkplek door Rovecom Zakelijk

Interesse in een online werkplek of wil je zien hoe dit nu in de praktijk werkt? Wij laten dit je graag zien! IT is een belangrijk maar ook ontastbaar proces binnen je bedrijf. Daarom willen wij het zo duidelijk mogelijk voor je maken. Meer informatie?

Laten we een keer koffie drinken

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Rovecom Zakelijk

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Rovecom Zakelijk