Menu

Online werkplek

Online werken in een veilige omgeving

Werken in de cloud is dé manier van werken

Een online werkplek biedt je altijd toegang tot al je bestanden en software, waardoor het mogelijk is om overal ter wereld je werkomgeving te benaderen. Dit gebeurt in een volledig beveiligde omgeving. Je kan een online werkplek openen op elk willekeurig apparaat. Een online werkplek is daardoor vooral gemakkelijk.

Een online werkplek biedt mogelijkheden

IT is een onmisbaar proces binnen je bedrijf en van levensbelang om je primaire werk uit te kunnen voeren. Updates van Windows, kosten voor back-up en het up-to-date houden van de online werkplek, zitten standaard bij een online werkplek in. Daarnaast staan wij tijdens kantoortijden en optioneel daarbuiten voor je klaar ter ondersteuning. Een online werkplek bij Rovecom biedt hierdoor enorm veel mogelijkheden en vooral rust omdat wij dit voor je uit handen nemen.

Voordelen van een online werkplek

Een online werkplek biedt ontzettend veel voordelen. Ten eerste zijn firewalls en antivirussoftware geen zorg meer omdat je werkt in een streng beveiligd, Nederlands datacenter. De gegevens van jouw bedrijf staan daarom altijd veilig en beschikbaar voor jou op een externe locatie. Het enige wat je nodig hebt is een computer, tablet of smartphone en een werkende internetverbinding. Je kunt dan inloggen op je online werkplek om zo bij je programmatuur en data te komen.

Enkele voordelen van een online werkplek bij Rovecom Zakelijk zijn:

 • Jouw data in Nederland
  Een online werkplek bij Rovecom Zakelijk betekent dat je data binnen Nederland blijft. Hierdoor valt je data onder de Nederlandse wet- en regelgeving zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 • Ontzorgen
  Wij zorgen ervoor dat jij te allen tijde bij je data kunt komen, waardoor jij door kunt met je werkzaamheden.
 • Veiligheid
  Jouw data is bij Rovecom Zakelijk goed beveiligd. Doordat wij een online werkplek onderbrengen in twee zwaarbeveiligde datacentra, garanderen wij de veiligheid van jouw data.
 • Schaalbaarheid
  Maandelijks kun je het aantal gebruikers zowel vergroten als verkleinen.
 • 24×7
  Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij al je programma’s en data komen.
 • Beschikbaar vanaf elk apparaat
  Apple, Windows, smartphone, tablet, laptop of desktop. Een online werkplek kun je bereiken vanaf elk apparaat met een internetverbinding.
 • Kostenbesparend
  Je betaalt alleen voor de actieve gebruikers. Daarnaast heb je geen periodiek systeembeheer meer waardoor je hierop kosten bespaart.
 • Automatische back-up
  Dagelijks wordt er automatisch een back-up gemaakt van je online werkplek. Mis je een bestand of agenda-item? Op bestandsniveau kunnen wij bestanden voor je terugzetten.

Hoe werkt het?

Hoe werkt een online werkplek in de cloud? Eigenlijk heel plat gezegd, log je van afstand in op je eigen afgeschermde omgeving in het datacenter. Onze datacenters staan in Groningen en in Zuidbroek. Hierdoor valt je data onder de Nederlandse datawet wat betekent dat jouw data altijd jouw eigendom blijft.

Via onze cloudportal (cloud.rovecom.nl) kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord om vervolgens verbinding te maken met je online werkplek. Je ziet hier, net als op je eigen computer, een bureaublad met daarop al je snelkoppelingen en de mappen met daarin je data.

Een online werkplek door Rovecom Zakelijk

Interesse in een online werkplek of wil je zien hoe dit nu in de praktijk werkt? Wij laten het graag aan je zien. IT is een belangrijk, maar ook ontastbaar proces binnen je bedrijf. Daarom willen wij het zo duidelijk mogelijk voor je maken. Meer informatie?

Neem contact met ons op

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.