Menu

Oplossingen voor accountancy

Inzicht en overzicht voor jezelf en voor je klant

Als accountancy bedrijf heb je belang bij een IT-partij die goede kennis heeft over jouw branche. Een groot pluspunt is een ondersteuning van begin tot eind op zowel software- als technisch gebied. Voor de administratie, boekhouding, BTW-aangiftes en salarisadministratie heb je een softwarepakket nodig dat je ondersteunt en een IT-partij die je verder helpt. Hierdoor creëer je inzicht en overzicht voor jezelf en voor je klant. Wij kunnen je dit bieden.

Wij denken mee

Om je werk goed te kunnen doen heb je goed ingerichte systemen en nauwkeurige softwareoplossingen nodig. Wij vinden het als IT-bedrijf belangrijk om inhoudelijk mee te kunnen denken op zowel bedrijfsniveau als op technisch niveau. Daarom zijn wij geïnteresseerd in wat er speelt bij een bedrijf. De meeste bedrijven gebruiken de softwarepakketten van Visma, AccountView, Software Gemak, Afas en Exact. Met welk pakket je ook werkt, wij hebben de ervaring die jij nodig hebt. Ook de koppelingen tussen je administratiepakket en een scan- en herkensoftware als Basecone of Elvy kunnen wij voor jou verzorgen.

ISO 27001

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat bevestigt dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. ISO 27001 is geen tool, maar een manier van werken middels een systematische aanpak, met als doel het waarborgen van de informatieveiligheid en continuïteit van de organisatie.

Een bedrijf dat weet wat jij nodig hebt

Wij zijn trots op onze partnerschappen. Hierdoor hebben wij veel kennis van en ervaring met verschillende softwarepakketten van diverse aanbieders als Visma, Snelstart, Software Gemak, Afas en Exact. Daarnaast bieden we onder andere schaalbare oplossingen, opslag van data in een Nederlands datacentrum en verschillende Microsoft 365 oplossingen aan. Kortom: alles wat jij nodig hebt om je werk veilig, effectief en ongestoord te kunnen doen. Wil jij ook één aanspreekpunt dat je verder helpt en ondersteunt van A tot Z en zelfs daarna?

Neem contact met ons op

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.