Menu

Oplossingen voor administratiekantoren

Facturen, salarisadministratie, btw-aangiftes

Als administratiekantoor heb je een doel: de administratie van een bedrijf – jouw klant – op de juiste wijze verwerken. Of het nu gaat om het verwerken van facturen, salarisadministraties of de bijbehorende btw-aangiftes, de administratie moet nauwkeurig gedaan worden. Hierbij ben je afhankelijk van systemen en softwareoplossingen. Wij kunnen je daarmee helpen.

Inhoudelijk meedenken

Voor een goede administratie heb je goed ingerichte systemen en nauwkeurige softwareoplossingen nodig. Wij vinden het als IT-bedrijf belangrijk om te weten wat er speelt bij een bedrijf. Hierdoor kunnen wij inhoudelijk meedenken op zowel bedrijfsniveau als op technisch niveau. De meeste bedrijven gebruiken de softwarepakketten van Visma, AccountView, Software Gemak, Afas en Exact. Met welk pakket je ook werkt, wij hebben de ervaring die jij nodig hebt. Ook de koppelingen tussen je administratiepakket en een scan- en herkensoftware als Basecone of Elvy kunnen wij voor jou verzorgen.

Een bedrijf dat je snapt

Wij beschikken niet alleen over de softwarekennis, maar ook over de kennis van de techniek die er achter zit. Wil je je applicatie laten draaien in een veilige cloud of houd je liever grip over je data door je applicaties te laten draaien op een lokale server? Heb je vragen of wil je inhoudelijke sparren over het gebruik van Multivers, AV, Basecone, Elvy, eAccounting en Twinfield? Waar je behoefte ook ligt, wij helpen je verder. Wij zorgen ervoor dat de systemen altijd en overal toegankelijk zijn zodat jij en jouw medewerkers te allen tijde aan het werk kunnen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over veiligheid en beschikbaarheid. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.