Menu

Oplossingen voor agribusiness

Van voeradviseurs tot de groen-, grond- en infrabedrijven

Als bedrijf in de agribusiness heb je veel taken. Planningen maken, administratie verwerken, urenregistratie bijhouden, facturering, rapportages maken, gegevens monitoren en klanten adviseren. Dan heb je belang bij een IT-partij die jou kan ondersteunen waar je het nodig hebt. Met betrouwbare bedrijfssoftware en slimme IT-oplossingen en kennis van de agribusiness. Wij kunnen je helpen.

Groen-, grond- en infrabedrijven

Wij voorzien de groen-, grond- en infrasector al meer dan twintig jaar van standaard processoftware zoals eVDM, WerkExpert en Mimis. Deze software wordt in heel Nederland door de sector gebruikt om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. De werkzaamheden als planning en administraties worden door deze software een stuk gemakkelijker.

Voeradviseurs

Voor de agribusiness verpakken wij domeinkennis in praktische adviessoftware. Deze software wordt wereldwijd gebruikt door gerenommeerde voerleveranciers. Met onze softwareprogramma’s VoerExpert en Feedm heb je als voeradviseur alle tools in handen voor een optimale begeleiding van jouw klanten.

Onze roots liggen in de agribusiness

Wij zijn destijds begonnen als softwarebouwers voor voeradviseurs. Hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren veel branchekennis opgedaan en hebben wij veel ervaring met bedrijven die actief zijn in de agribusiness. Met onze software kun je ongeacht locatie of het apparaat beveiligd bij je planning en data komen. Daarnaast wordt je data in een Nederlands datacentrum opgeslagen, zijn onze softwareoplossingen schaalbaar en zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Wij denken met je mee vanuit verschillende invalshoeken, zodat jij vooruit kunt. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.