Menu

Oplossingen voor notariaat

Focus op je corebusiness

Als notariaat ben je afhankelijk van applicaties om je werkzaamheden goed uit te voeren. Je werkt met gevoelige data waarvan je zeker wilt weten dat het veilig opgeslagen wordt. Dan wil je een IT partij die de beveiliging van persoonsgegevens en bedrijfsgevoelige informatie op orde heeft, je ondersteunt van A tot Z en je data in een veilige omgeving opgeslagen wordt. Wij kunnen je helpen.

Passende oplossing

Ben je gebruiker van Van Brug, Notarisdossier of Devoon? Wij helpen je graag aan een passende oplossing. Of je je software nu wilt laten draaien op een lokale server of liever gebruik maakt van een schaalbare cloudoplossing, wij kunnen dit voor je inrichten.

Microsoft 365 oplossingen

Wil je dit in combinatie met Office 365? Geen probleem. Wij helpen je met het inrichten, implementeren en ondersteunen van alle Microsoft oplossingen. Wij zijn partner van Microsoft en hierdoor hebben we veel kennis van en ervaring met deze oplossingen. Wil je bijvoorbeeld videobellen met collega’s en klanten? Dan helpen wij je met het inrichten van Microsoft Teams. We bieden diverse pakketten van Microsoft 365 aan. We gaan graag met je in gesprek en helpen je het juiste pakket voor jouw onderneming en activiteiten te kiezen.

Veiligheid van jouw gegevens

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat bevestigt dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. ISO 27001 is geen tool, maar een manier van werken middels een systematische aanpak, met als doel het waarborgen van de informatieveiligheid en continuïteit van de organisatie. Kortom: jouw vertrouwelijke gegevens blijven bij ons ook echt vertrouwelijk. Daarnaast maken wij voor een veilige opslag van data gebruik van de diensten van twee Tier3 classificatie datacentra in Nederland. Hierdoor wordt je als onderneming weerbaarder tegen problemen met apparatuur, onderhoud en cyberaanvallen.

Jarenlange IT-partner

Wij hebben korte lijnen met softwareleveranciers als Van Brug, Notarisdossier, Devoon of Quantaris doordat wij al jarenlang IT-partner zijn van deze bedrijven. Hierdoor hebben wij korte lijnen met de leveranciers en veel ervaring met het installeren, implementeren en beheren van deze software. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.