Menu

Order app

Order app

De Order app is een webapplicatie waarmee orderregels op een eenvoudige manier in verschillende softwarepakketten zoals Twinfield, Multivers of AccountView kunnen worden ingevoerd buiten de boekhoudsoftware om. Door de drempel zo laag mogelijk te maken kunnen werknemers de orders op hun eigen moment of tussendoor snel bijwerken. De webapplicatie gebruik je op een telefoon, tablet, computer of laptop.

De Order app haalt gegevens uit de boekhoudsoftware om bijvoorbeeld te bepalen welk artikel geselecteerd moet worden met daarbij het aantal, korting in % of bedrag. Bij het indienen van de order in de app wordt de order in de boekhoudsoftware weggeschreven voor verdere verwerking.

De toegang tot de app wordt geregeld via een gebruikersnaam en een wachtwoord. Voor elke gebruiker van de boekhoudsoftware die orders wil invoeren, wordt er een gebruiker aangemaakt in de Order app. Deze gebruiker wordt vervolgens gekoppeld aan de boekhoudsoftware.

De Order app stelt artikel, datum en het aantal + korting op regelniveau voor. Deze orders kunnen nog in de app gewijzigd worden totdat ze verzonden zijn, waarmee ze naar de boekhoudsoftware worden gestuurd. Na het plaatsen van de order zijn de orders niet meer zichtbaar in de app en kunnen deze ook niet meer gewijzigd worden.

Heb je een vraag over de Order app? Of benieuwd of dit past binnen jouw organisatie? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder. Je werkprocessen nog simpeler maken? Naast de Order app, hebben wij ook de Uren app en de handige CRM app.

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.