Menu

Overige diensten

Oneindige mogelijkheden in de IT

De mogelijkheden in de IT zijn vrijwel oneindig en moeilijk in afgebakende termen te verwerken. Het liefst komen wij langs om de wensen te inventariseren en daarvoor een passende oplossing te bedenken. Of dit nu gebeurt in de cloud of middels lokaal systeembeheer. Draait de IT-infrastructuur stabiel? Dan kan onze helpdesk of een goed werkende back-up een toevoeging zijn aan de huidige IT-omgeving.

Datacenterdiensten

Is je eigen serverruimte echt wel zo veilig, energiezuinig en goed georganiseerd als het zou moeten zijn? Misschien lig je er soms al wel wakker van. Een brand of andere calamiteit zou een ramp zijn voor de voortgang van je bedrijfsprocessen.

Momenteel beheren wij in Groningen onze eigen automatisering en een groot aantal servers, al dan niet virtueel van verschillende klanten. Met een eigen storingsdienst (24 uur per dag, 7 dagen per week), worden storingen direct opgepakt, waarbij wij in het ergste geval nog een uitwijkmogelijkheid hebben naar een tweede datacenter.

Enkele voordelen van onze datacenterdiensten:

 • 24/7 monitoring
 • Automatische back-up naar twee verschillende locaties
 • Noodstroomvoorziening
 • Dubbele stroomvoorziening (redundant)
 • Gegarandeerde uptime
 • Dubbele internetverbinding (redundant)

De mogelijkheden van Rovecom Zakelijk

Op zoek naar een sparringpartner om alle mogelijkheden eens te bespreken? Wij komen graag bij je langs om je wensen en behoeften te inventariseren en daarvoor een passende IT-omgeving te bedenken. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.