Menu

Persbericht

Rovecom Zakelijk afdeling bedrijfssoftware gaat verder onder een nieuwe naam! 

Rovecom Zakelijk afdeling bedrijfssoftware gaat verder onder een nieuwe naam! 

Rovecom Groep is een software- en IT-bedrijf met meerdere disciplines. Eén van deze disciplines is Rovecom Zakelijk afdeling bedrijfssoftware. Dit bedrijfsonderdeel ontwikkelt en levert al jaren dienstverlening op het gebied van financiële applicaties en koppelingen tussen verschillende platformen. Aangezien de behoeften in de markt groeien, is het tijd om dit onderdeel krachtiger te positioneren in de zakelijke markt. Daar past volgens Algemeen directeur Gerben Donker een nieuwe naam bij. Vanaf 10 juli zal de afdeling bedrijfssoftware van Rovecom Zakelijk verder gaan onder zijn eigen label Tradle.

Achtergrond 

Al jarenlang voorziet Rovecom in slimme branche specifieke softwareapplicaties en IT dienstverlening. Vanuit de afdeling bedrijfssoftware is men al jaren actief in de zakelijke markt en gesprekspartner voor diverse MKB bedrijven, waaronder administratie- en accountantskantoren. Per 10 juli gaat de naam veranderen maar blijven werkwijzen en ambities hetzelfde. Volgens Auke de Haan, business unit manager Tradle, kunnen we ons nog beter profileren met een duidelijk eigen gezicht, daarbij blijven we wel onderdeel van de Rovecom Groep.

 

Dienstverlening Tradle

Tradle wordt onder andere ingezet voor het leveren en implementeren van financiële pakketten, het ontwikkelen van dashboards en het integreren van applicaties. We hebben vele partnerships en de groei zit op alle onderdelen, met focus op cloud-software, eigen apps, web-integraties en advies op het gebied van bedrijfsprocessen. Met de nieuwe naam Tradle zijn Donker en De Haan ervan overtuigd klanten nog beter te kunnen bedienen en de gezamenlijke ambities te realiseren.

Voor vragen naar aanleiding van dit persbericht kunt u terecht bij:

Auke de Haan mail: adehaan@tradle.nl

Voor meer informatie over Rovecom Groep, kunt u terecht op www.rovecom.nl

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.