Menu

Rovecom introduceert Order app, Uren app en CRM app

13 maart

Binnen handbereikbare tools voor werknemers om orders in te voeren, uren te koppelen of de recentste klantgegevens in te zien. Ontwikkeld vanuit ons met als doel je werkprocessen simpeler en efficiënter te maken. Werknemers zijn niet meer plaats afhankelijk en kunnen te allen tijde de apps openen. Deze app uitbreiding is binnenkort beschikbaar voor Twinfield, Multivers en AccountView gebruikers. Wij leggen je alvast uit wat je kunt verwachten.

Met de Uren app, CRM app en Order app worden bedrijfsprocessen eenvoudiger voor de werknemer

Doordat de werknemer simpel iets kan wijzigen, gezien de webapplicatie gebruikt kan worden op een telefoon, tablet, computer of laptop. Een toegankelijke manier voor de werknemer om relatie- en kantoorgegevens in te zien of aan te passen.

Kleine teaser wat je kunt verwachten

Bij het gebruik van een app worden de boekhoudsoftware gegevens gebruikt. Zo kan je werknemer in de Uren app zijn uren indienen en koppelen aan een project waar hij mee bezig is geweest. Bij het indienen worden de geboekte uren in je boekhoudsoftware weggeschreven voor verdere verwerking. Ditzelfde geldt voor de Order app, de werknemer kan simpelweg een order indienen door een artikel te selecteren, kiest vervolgens het aantal en (eventuele) korting of bedrag. Met de CRM app, heeft de werknemer de recentste relatiegegevens in handbereik. Ook kunnen er eventuele notities worden toegevoegd in de app. Bijvoorbeeld een notitie over wat er is besproken na ieder klantbezoek. Zo blijf je up-to-date en is er minder mailverkeer nodig.

Verdere details en functies over de Order app, Uren app en CRM app worden binnenkort bekend gemaakt. Alvast benieuwd naar de details? Stuur ons een bericht.

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.