Menu

Een ijzersterke samenwerking

Hoe de samenwerking tussen Rovecom en JoinData wederom succesvol is

EDI-Circle is een onderdeel van het platform van JoinData en wordt in samenwerking met Rovecom geïntroduceerd en geïmplementeerd bij de agri-accountants. EDI-Circle? Rovecom? JoinData? Hoe zit dat precies?

De samenwerking

Dat is eigenlijk heel simpel. De combinatie van de agrarische domeinkennis en kennis op het gebied van software en IT van Rovecom is een mooie aanvulling op de kennis van JoinData op het gebied van data-uitwisseling binnen de agrarische keten. Samen kunnen Rovecom en JoinData echt wat betekenen voor de innovatie en digitalisering van de sector. Na een succesvolle eerdere samenwerking – waarbij Rovecom in opdracht van JoinData heeft mee-ontwikkeld aan een datahub met machtigingenregister, bedoeld voor datatransport, – slaan Rovecom en JoinData de handen weer ineen. Dit keer om agri-accountants kennis te laten maken met de voordelen van het platform EDI-Circle met als doel zoveel mogelijk agri-accountants aan te laten sluiten en data-uitwisseling naar een hoger niveau te brengen.

“Never change a winning team”

 

Over Rovecom

Rovecom is IT-dienstverlener op het gebied van advies, ondersteuning, ontwikkeling en implementatie van (maatwerk)software en IT-oplossingen en staat bekend om haar domeinkennis. Met intrinsiek gemotiveerde mensen werkt Rovecom op een eerlijke, nuchtere en kritische manier dagelijks met plezier aan het toepasbaar maken van kennis in software- en IT-oplossingen. Want alleen door het toepasbaar te maken heeft kennis ook echt waarde voor een ander. Met oprechte aandacht voor de mens achter de klant en hun vragen en behoeften, is Rovecom de schakel tussen mens en techniek. Deze manier van werken wordt al jaren gewaardeerd door haar klanten in de agribusiness, de groen-, grond- en infrasector en het mkb.

Over JoinData

JoinData is een onafhankelijk dataplatform dat met hart en ziel gelooft in agrarische innovatie – maar alleen als de boer daar optimaal van kan profiteren. JoinData maakt de boer zélf de baas over zijn data en wie daar gebruik van mag maken. Omdat JoinData als non-profitorganisatie geen winst hoeft te maken, kan maximaal geïnvesteerd worden in de veiligheid, privacy en boervriendelijkheid van het platform. JoinData streeft ernaar de datapositie van de melkveehouder, de akkerbouwer en varkenshouder in de keten te verbeteren met een robuust en onafhankelijk dataplatform waarin veiligheid en privacy van data is gewaarborgd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Rovecom en JoinData, de voordelen van aansluiten op EDI-Circle en hoe u kunt aansluiten? Laat het ons vooral weten.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.