Menu

Serverinrichting

Naadloze aansluiting op je IT-omgeving

Voor het inrichten van een server heb je gespecialiseerde kennis en tijd nodig. Of je nou een server wilt en een goede partij zoekt, een uitbreiding wilt in je bestaande serverpark of een server van 5 of meer jaar oud hebt die aan vervanging toe is, wij helpen je graag. Zo kan jij weer vooruit.

Ontwerpen

Allereerst gaan we met je in gesprek om te achterhalen welke wensen en behoeften jij hebt voor de inrichting van de server. We bespreken vragen als: wil je veel thuiswerken of op afstand? Wil je een hele veilige omgeving? Hoeveel gebruikers met welke rechten hebben toegang tot je server? Wat wil je met de mappenstructuur? Welke applicaties gebruik je en hoe kunnen we het gebruik verbeteren? Met al die informatie gaan we naar de tekentafel.

Het voorstel

Vervolgens maken we een ontwerp voor jouw nieuwe IT-omgeving. Daarbij krijg je ook een voorstel voor je back-up, virtualisatie en eventueel een optie voor een hybride inrichting waarbij een deel op je eigen server staat en een deel in de cloud.

De nieuwste software

Als partner van diverse grote leveranciers als Microsoft, Veeam en Sonicwall, beschikken wij altijd over de nieuwste software. Hierdoor werk je altijd met de nieuwste software-innovaties.

Implementeren

Het ontwerp implementeren wij vervolgens in je systeem. Alles wordt gebruiksklaar gemaakt zodat jij en je medewerkers direct effectief gebruik kunnen maken van de nieuwe inrichting van de server.

Kennis en jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring laten wij een uitbreiding of vervanging van een server zeer soepel en vlekkeloos verlopen. Onze engineers zijn getraind om te werken met de nieuwste software van onze partners. Zo zorgen wij ervoor dat je als bedrijf vrijwel geen downtime hebt en gewoon aan het werk kunt blijven.

Beheren

Door ook het beheer van je server(s) door ons te laten doen, kun jij je ongestoord focussen op andere werkzaamheden. We monitoren je server(s) en grijpen, vaak nog voordat er iets voorvalt, direct in. Zo voorkomen we verstoringen en hinder voor jou en je medewerkers. Het serverbeheer passen wij toe op zowel fysieke als virtuele servers en is real time.

Laten we een keer koffiedrinken

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.