Menu

Anti-spamoplossingen

Bescherming tegen geïnfecteerde e-mails

Je kent het wel, de vervuilende spam mail in je inbox. Behalve dat deze e-mails het overzicht in je inbox vertroebelen, kunnen ze ook nog eens gevaarlijk zijn. Deze e-mails bevatten namelijk vaak virussen en links voor phishing. Heel vervelend als je systeem daardoor besmet raakt. Wij helpen je graag dit op te lossen en te voorkomen.

Antispamfilter

Een antispamfilter scant een binnenkomende e-mail, besluit of er sprake is van spam of een virus en onderneemt op basis van die informatie actie. Spamfilters werken doordat zij in de e-mails bepaalde patronen herkennen. Ze letten bijvoorbeeld op woorden die vaak in spam voorkomen, bijlages met dubbele extensies en berichten die inhoudelijk vrijwel hetzelfde zijn maar afkomstig zijn van andere afzenders.

MX-Relay

Wij maken gebruik van het antispamfilter MX-Relay. Dit filter scant standaard alle inkomende en optioneel de uitgaande e-mails, van je onderneming. Zodra een e-mail volgens de scan ongeautoriseerde of ongeschikte inhoud bevat, wordt deze geblokkeerd.

Verdachte activiteiten detecteren

Het kan ook voorkomen dat de scan iets verdachts detecteert, maar dat de e-mail niet direct ongeautoriseerd of ongeschikt hoeft te zijn. Voor de zekerheid worden deze e-mails ook geblokkeerd.

Meldingen

Van de blokkades van de verdachte activiteiten krijg je een melding in je inbox. Zodra je dan inlogt met je gebruikersnaam en wachtwoord in de omgeving van het spamfilter, kun je alle specificaties zien van de geblokkeerde e-mail. Hier kun je dan beslissen of je de e-mail toch als vertrouwd beschouwd of dat je de e-mail wilt verwijderen.

Monitoring en beheer

Het monitoren en beheren van het spamfilter nemen wij voor onze rekening. Zo kun jij je tijd besteden aan andere belangrijke zaken en weet je zeker dat je systeem goed beveiligd is tegen ongewenst e-mailverkeer.

Volledige cloud dienst

Het voordeel van het anti-spamfilter MX-Relay is dat het een volledige cloud dienst is. Hierdoor neemt het anti-spamfilter geen capaciteit in op je server en processor. Ook heb je altijd de nieuwste en beste versie beschikbaar zonder dat je hiervoor nieuwe software hoeft te installeren. Dat scheelt weer kostbare tijd.

Meer informatie

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van spamoplossingen? Neem contact met ons op via 0528 22 35 35 of vul onderstaand contactformulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

De voordelen van Rovecom
 • Wij luisteren naar je, voordat we advies geven
 • Wij denken mee op de lange termijn
 • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met IT
 • Wij garanderen een hoge mate van kwaliteit en veiligheid

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.