Menu

Financiële overzichten maken in een handomdraai

Alle financiële gegevens in een overzicht

Het handmatig maken van financiële overzichten is tijdrovend. Helemaal wanneer je daar verschillende bronnen voor moet gebruiken. Bij veel boekhoudkundige programma’s, zoals AccountView, Multivers en Twinfield zit een standaard financieel dashboard. De eerste stap om overzicht te creëren, is het kiezen van de juiste software met dashboard voor jouw onderneming of jouw klant. Wij helpen je graag.

Dashboarding voor accountants

Als accountant ben je een belangrijke gesprekspartner voor ondernemers. Je helpt ondernemers niet alleen met het opzetten van de administratie of het samenstellen van de jaarrekeningen. Je geeft hen ook advies en inzicht in hun financiële administratie. Niet iedere ondernemer heeft feeling met cijfers. Of heeft hier tijd voor. Maar iedere ondernemer wil wel graag op de hoogte zijn van de financiële situatie van zijn of haar bedrijf. Hoe makkelijk is het dan dat je als accountant alle belangrijke financiële gegevens in één overzicht kunt zetten voor je klant. Wanneer de klant het dashboard opent op zijn computer of smartphone ziet hij in één oogopslag de actuele financiële status . En omdat het dashboard online staat, kan de ondernemer er op ieder gewenst moment bij.

Passende software

Er bestaat veel software om dashboards te kunnen genereren. Elke software heeft zijn eigen functionaliteiten. Hoe kies je nu een passende software? Wat voor dashboards zijn er? Als accountant wil je de klant zo goed mogelijk van dienst zijn en zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Het is belangrijk dat de klant gelijk ziet wat de financiële status is. Dit overzicht moet overzichtelijk zijn en niet omslachtig. Jij, als accountant, kijkt juist naar gebruiksvriendelijkheid van zo’n programma. Wij hebben goede ervaring met de software van Exact en Visma.

Wij denken graag mee

Bij Rovecom staat aandacht voorop. Wij gaan graag met jou om tafel om het gewenste proces door te nemen. Aan de hand daarvan kunnen wij een passend advies geven. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laten we een keer koffie drinken

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.