Menu

TeamViewer

Ondersteuning op afstand

Storingen en problemen voorkomen we natuurlijk graag. Toch kan het voorkomen dat er een keer iets gebeurd. Het is dan prettig om te weten dat wij voor je klaar staan. Je hoeft niet fysiek dichtbij te zijn om snel hulp te krijgen. Met TeamViewer kunnen we je direct op afstand ondersteunen. Wij helpen je graag.

Hulp op afstand

Als je tegen een probleem aanloopt, wil je dat dit snel opgelost is en dat je er weinig hinder van ondervindt. Met TeamViewer hoeft je niet te wachten tot er iemand fysiek bij je werkplek komt. Ook hoef je niet telefonisch uit te leggen wat er niet werkt, maar kunnen wij letterlijk met je meekijken. Ook kan je de controle over je scherm tijdelijk aan ons overdragen. Zo lossen we jouw IT-probleem snel op, zodat jij weer verder kunt.

Volledig veilig

TeamViewer is de enige technologie voor hulp op afstand die veilig live toegang mogelijk maakt tot apparaten. Wij vinden de beveiliging van jouw data erg belangrijk. Daarom zijn wij, naast dat we voldoen aan de AVG, ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. Loop je ergens tegenaan en wil je dat wij met je mee kijken?

Kijk met mij mee

 

Meer informatie

Heb je nog vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf naar ons kantoor bellen via 0528 22 35 35 of stuur ons een mail.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.