Menu

Toenemende mate van cybercrime

Sonicwall levert wereldwijd alles op gebied van IT-security. Ieder jaar brengen zij een rapport uit met daarin de ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit. Wij, als partner van Sonicwall, vinden het belangrijk om enkele opvallende ontwikkelingen met jou te delen.

Voor het derde achtereenvolgende jaar, neemt het aantal malware en aanvallen op netwerken nog steeds toe. Onder malware wordt elk programma of bestand verstaan dat schadelijk kan zijn voor jouw netwerk, computer en/of systeem.

De meeste aanvallen komen voor bij het mkb. Dit is op zich al iets om alert op te zijn. Wat het nog meer verontrustend maakt, is dat de meeste aanvallen zero day aanvallen zijn. Dit zijn virusaanvallen die nog niet eerder geïdentificeerd zijn, waardoor de bestaande firewalls en virusscanners ze nog niet herkennen.

De ontwikkelingen in de wereld gaan zo snel dat IT-security een onderwerp is die zeker niet onderschat moet worden! Ben je benieuwd naar het hele rapport? Download hier de samenvatting van het cybercrime rapport.

Ja, vertel mij meer over IT-security

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.