Menu

Trainingen AccountView

Leer vliegensvlug omgaan met het financiële hart van je organisatie

In de afgelopen jaren hebben wij flink wat kennis en ervaring opgedaan op gebied van bedrijfssoftware. Wij vinden het overdragen van deze kennis belangrijk. Het delen van kennis is immers een sterke succesfactor. Kennisoverdracht vergroot de efficiëntie van bedrijfsprocessen, vergroot het vermogen om te innoveren en leidt tot het nemen van betere beslissingen. Door middel van de trainingen AccountView delen wij onze kennis van deze software met jou. Zo helpen we jou en je onderneming vooruit.

Wat is AccountView?

AccountView is een basis voor je financiële administratie. Hierin kan de facturering, voorraad inkoop administratie, verkoop administratie en financiële administratie gedaan worden. Het is een gebruiksvriendelijke en complete offline standaardsoftware. Er zijn verschillende versies van AccountView te verkrijgen, waardoor je een passend pakket kunt kiezen wat aansluit bij jouw behoeften.

Koppelingen

AccountView kan aangevuld worden met apps, extra modules en diverse online oplossingen. Ook specifieke brancheoplossingen en andere oplossingen zijn naadloos te koppelen met AccountView.

Ervaren trainers

Onze ervaren trainers weten als geen ander wat er van jou wordt verwacht wanneer je met AccountView gaat werken. Ze denken met je mee en zetten hun kennis en ervaring met de software in tijdens de trainingen. Zo leer jij vliegensvlug omgaan met het financiële hart van je organisatie.

Van theorie naar praktijk

Wij vinden het belangrijk dat je de kennis direct kunt integreren in je werkprocessen. Daarom krijg je tijdens de training voldoende tijd om de theorie om te zetten naar de praktijk. Dit doen we aan de hand van op de praktijk gebaseerde oefeningen met de software. Deze oefeningen zijn afgestemd op je persoonlijke leerdoelen, waardoor je daadwerkelijk leert wat je nodig hebt.

Voor accountants, administratiekantoren en mkb

We bieden verschillende trainingen AccountView aan voor accountants, administratiekantoren en mkb.

Algemene trainingen
 • Starten met AccountView (basis)
 • Werken met AccountView (gevorderd)
 • Factureren met AccountView
 • Verkooporders in AccountView
 • Abonnementen in AccountView
 • Vaste Activa in AccountView
Voor accountants-/administratiekantoren
 • BTW controle
 • Administratie omzetten van kas- naar factuurstelsel
 • Efficiënter boeken (bankkoppeling, periodieke boekingen, transitorische posten)
 • Werken met vaste activa

Meer informatie

We gaan graag met je in gesprek. Vul, als je vragen hebt of aanvullende informatie over de trainingen AccountView wilt ontvangen, onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 0528 22 35 35.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.