Menu

Trainingen Basecone

Snel, eenvoudig en volledige controle over je facturatie

Factuurverwerking kost vaak een heleboel tijd. De software van Basecone maakt het boekhouden eenvoudiger en efficiënter. Geen piekbelasting meer, maar een gecontroleerde gang van zaken ingebouwd in de dagelijkse processen. In de trainingen Basecone leer je alles over de software en hoe je het goed toepast in je bedrijfsprocessen. Wij delen graag onze kennis. We staan voor je klaar.

Wat is Basecone?

Basecone heeft één heel duidelijke missie: het (digitaal) boekhouden zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken. De online software herkent facturen, maakt een boekingsvoorstel die vervolgens gecontroleerd en geautoriseerd kan worden. Dit is voor accountantskantoren en de ondernemers dé oplossing om snel en goed te kunnen samenwerken. Ook kun je met de apps van Basecone heel makkelijk een declaratie indienen en aan een project hangen. Basecone koppelt met de vooraanstaande boekhoudpakketten als Visma en Exact.

Voordelen van Basecone
 • Alles veilig in de cloud
 • Altijd en overal je online archief
 • Overzicht en controle
 • Handige gratis apps

Trainingsmethode

Als je helemaal nieuw bent met de software van Basecone, helpen wij je met het aansluiten van je account op de administraties. We laten je zien hoe de software werkt vanaf het binnenkomen van een factuur tot aan de verwerkte boeking in je boekhoudpakket. Voor de start van de training stel je persoonlijke leerdoelen op. Zo zorgen wij ervoor dat we die kennis aanbieden, die jij nodig hebt. Je leer niet alleen de theorie, maar je werk tijdens de training(en) ook aan opdrachten uit de praktijk om de werking van de software goed onder de knie te krijgen.

Voor accountants, administratiekantoren en mkb

We bieden verschillende trainingen Basecone aan voor accountants, administratiekantoren en mkb.

Meer informatie

We gaan graag met je in gesprek. Vul, als je vragen hebt of aanvullende informatie over de trainingen Basecone wilt ontvangen, onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 0528 22 35 35.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.