Menu

Trainingen Elvy

Op ieder moment een up-to-date overzicht van je financiële situatie

Met Elvy heb je op ieder moment een up-to-date overzicht van je financiële situatie. Deze software bespaart je niet alleen tijd, maar voorkomt ook onnodige menselijke fouten en fraude. Tijdens onze trainingen Elvy leer je alles over het gebruik en de meest efficiënte manier van het inzetten van de software in jouw onderneming.

Wat is Elvy?

Elvy is een scan- en herkensoftware die zowel online als offline te gebruiken is. Gegevens uit facturen worden automatisch gelezen en doorgezet naar de boekhoudsoftware. De klantgegevens en de bedragen worden automatisch ingevuld en kunnen vervolgens makkelijk worden verwerkt. De reeds bestaande stambestanden uit je administratie worden gebruikt om het proces optimaal vorm te geven. Het programma neemt ook de ingestelde Business Rules uit je financiële pakket over, waardoor deze ook actief zijn binnen Elvy.

Koppeling

De koppeling tussen Elvy en je financiële administratie is volledig geïntegreerd en worden realtime verwerkt. Hierdoor is er geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar je administratie.

Trainingen en methode

Elvy biedt verschillende oplossingen om je administratie processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren. Hier spelen wij op in tijdens de trainingen Elvy. Aan het begin van de training worden persoonlijke leerdoelen opgesteld. Zo leer je ook daadwerkelijk wat jij wilt leren. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het inrichten van de verschillende Business Rules. Onze trainers hebben dankzij hun praktijkervaring veel kennis en weten als geen ander wat jij nodig hebt om zelfstandig met Elvy te werken. Tijdens de training ga je aan de slag met opdrachten gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk. Zo leer je al doende omgaan met de software.

Voor accountants, administratiekantoren en mkb

We bieden verschillende trainingen Elvy aan voor accountants, administratiekantoren en mkb.

Meer informatie

We gaan graag met je in gesprek. Vul, als je vragen hebt of aanvullende informatie over de trainingen Elvy wilt ontvangen, onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 0528 22 35 35.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.