Menu

Uren app

Uren app

De Uren app is een webapplicatie waarmee uren op een eenvoudige manier in verschillende softwarepakketten zoals Twinfield, Multivers of AccountView kunnen worden ingevoerd buiten het pakket om. Door de drempel zo laag mogelijk te maken kunnen werknemers de uren op hun eigen moment of even tussendoor snel bijwerken. De webapplicatie kan gebruikt worden op een telefoon, tablet, computer of laptop.

De webapplicatie haalt gegevens uit de boekhoudsoftware om bijvoorbeeld te bepalen op welke projecten geboekt kunnen worden en hoeveel uren per week ingevoerd moeten worden. Bij het indienen van de uren wordt de urenstaat weggeschreven voor verdere goedkeuring en verwerking in de boekhoudsoftware.

De toegang tot de app wordt geregeld via een gebruikersnaam en een wachtwoord. Voor elke gebruiker van de boekhoudsoftware die uren in moet voeren wordt er een gebruiker aangemaakt in de uren applicatie.

De Uren app zal project, datum en aantal uren voorstellen die vervolgens aangepast of aangevuld kunnen worden. Deze uren kunnen nog in de app gewijzigd worden totdat ze ingediend zijn, waarmee ze naar de boekhoudsoftware worden verstuurd. Na het indienen kunnen deze uren niet meer gewijzigd worden in de Uren app. Je kunt eventueel nog wel uren aanvullen voor de betreffende week.

Als je voor een bepaalde week al het benodigd aantal uren hebt ingegeven, dan zal de Uren app dit ook kenbaar maken zodat je eenvoudig kunt zien of je nog uren moet invullen of indienen voor een bepaalde week.

Heb je een vraag over de Uren app? Of benieuwd of dit iets voor jou is? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder. Je werkprocessen nóg simpeler maken? Naast de Uren app, hebben wij ook de Order app en de handige CRM app.

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.