Menu

Word onze nieuwe eerstelijns servicemedewerker

Solliciteer direct en word onze nieuwe collega

Iedere onderneming is gebaat bij passende en goedwerkende IT-diensten. Dat weet jij als geen ander. Jij snapt het belang voor de ondernemer en ziet het als een uitdaging hierop in te spelen. Door te ondersteunen, op te lossen en te adviseren. Met jouw kennis op het gebied van IT help jij anderen verder. Herkenbaar? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe:

Eerstelijns IT-servicedeskmedewerker

(0,8 – 1,0 fte)

Over de functie

Persoonlijk contact en korte lijnen kenmerken onze visie. En jij gaat daarvoor zorgen. Jij wordt namelijk hét gezicht en dé stem van onze servicedesk, waarbij de werkzaamheden zich in eerste instantie vooral binnen de vier muren van ons gezellige kantoor afspelen. Je beantwoordt eerstelijns vragen van klanten en lost technische problemen op aan de telefoon. Je voorziet de klant van gevraagd en ongevraagd advies. Ook bewaak je voor de klant de lopende storingen en openstaande vragen die door je collega’s zijn opgepakt. Je signaleert commerciële kansen en speelt daarop in. Als laatste verricht je administratieve activiteiten voor de afdeling, zoals het vastleggen van alle calls en de planning. Wil je meer? Dan is er is er een mogelijkheid door te groeien naar een buitendienstfunctie.

Over jou

Het mag vanzelfsprekend zijn dat jij een fijne collega bent, maar we zoeken meer. Wij zijn op zoek naar iemand met:

 • Een dienstverlenende, klantgerichte en resultaatgerichte instelling.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Bereidheid tot het volgen van ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • De wil en het geduld om te groeien in een functie.
 • Accuratesse, vasthoudendheid en een oplossingsgericht vermogen.
 • Teamgeest.

Verder is het een pre als je kennis hebt van (een van) de onderstaande zaken:

 • Microsoft365
 • Remote werkplek-oplossingen
 • Moderne werkplek-principes
 • Routers, switches en firewalls

Je hebt ook een streepje voor op de andere sollicitanten als je ook kennis hebt van Microsoft Intune en/of Microsoft Azure. Behaalde Microsoft-certificaten zijn ook een dikke plus, maar kun je uiteraard ook bij ons behalen.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Ervaring hebt met technische klantondersteuning.
 • Ervaring hebt met pro-actief relatiebeheer.
 • Hbo- werk- en denkniveau hebt, inclusief een relevante opleiding.
 • Een commerciële antenne hebt.
 • Gedreven en met passie voor het vak de werkzaamheden uitvoert.
 • 32-40 uur beschikbaar bent.

Solliciteer direct


  Over Rovecom

  Wij zijn Rovecom en wij zijn software en IT-dienstverlener. Wat onze 75 collega’s iedere dag weer drijft om een topprestatie te leveren? De wetenschap dat kennis alleen waarde heeft door het ook echt toepasbaar te maken voor anderen. En dat is precies wat wij bij Rovecom voor onze klanten doen, onze kennis inzetten om de best passende oplossing te bedenken voor software en IT-gerelateerde vraagstukken. Dit doen wij zowel vanuit Hoogeveen als vanuit Wageningen. Rovecom bestaat uit drie onderdelen die allemaal vanuit hun eigen expertise hun eigen kennisdomein voorzien van toegevoegde waarde.
  Rovecom Agri&Food ontwikkelt standaard bedrijfs- en adviessoftware voor de agri- en foodsector.
  Rovecom Q-ray ontwerpt, ontwikkelt, onderhoudt en exploiteert software, (mobiele) applicaties, data-platforms en BI-oplossingen voor de agri- en foodsector.
  Rovecom Zakelijk bedient het regionale mkb met IT-diensten en financiële bedrijfssoftware.

  Jij komt te werken voor Rovecom Zakelijk, met standplaats Hoogeveen, en wordt onderdeel Team IT-Services.

  Over de voorwaarden

  Een goede pensioenregeling, een flexibel aantal vakantiedagen, een marktconform salaris, mogelijkheden om thuis te werken en een goede werk-privébalans krijg je sowieso. Daarnaast ben je onderdeel van een informeel en hecht team. Maar werken voor Rovecom is meer dan dat. Het levert ook een bijdrage aan je persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en teamgeest. Je krijgt een verantwoordelijke baan, waarin je samen werkt aan de verdere groei van dit innovatieve bedrijf.

  Over het solliciteren

  Ben jij die collegiale, resultaat- en klantgerichte collega die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie met cv naar Angelique Snippe via asnippe@rovecom.nl. Wil je meer inhoud over de functie of vacature? Neem dan contact op met Stephan Muijsson, teamleider IT-Services, via 0528-223535 of smuijsson@rovecom.nl.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.